SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ilie Năstase, luat prin surprindere la conferința de presă: "Aaa, nu au jucat împreună?!" » Cum comentează decizia legată de Irina Begu

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 18:27

Ilie Năstase a evitat să explice motivele pentru care a decis ca Monica Niculescu să joace primul meci din disputa cu Belgia de la Fed Cup și a fost surprins să afle că Irina Begu și Patricia Țig nu au jucat împreună la proba de dublu la ultimul turneu.

"Nu pot să spun de ce [va juca Niculescu în locul lui Begu]. Ar însemna să mă dau de gol. Doar în privat dacă vreți. Irina nu mai are însă deloc probleme medicale.

Din câte am înțeles fetele (n.r. Begu și Țig) au jucat împreună la ultimul turneu. Aaa, Begu și Țig nu au jucat împreună?! Atunci nu știu, vom vedea. Se poate schimba situația", a spus căpitanul nejucător al României la conferința de presă de astăzi, citat de Agerpres.

Ilie Năstase a comentat și afirmația făcută de reprezentanții Belgiei, care au spus că au 40% șanse de a se impune în fața României.

"Belgienii au zis că au 40% șanse? Păi, ei pot să și mintă, să joace așa, ca «morții». Și după aia când intră pe teren a înviat mortu'. E bine așa, că și noi cred că facem la fel", a adăugat fostul tenismen.

Întâlnirea România - Belgia, contând pentru turul I al Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei, va avea loc pe 11 şi 12 februarie la Sala Polivalentă din Capitală. Învingătoarea va juca barajul pentru accederea în Grupa Mondială, iar învinsa în play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Citește și:

S-a tras la sorți țintarul de la FED Cup » Monica Niculescu joacă primul meci pentru România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
597888413680884
Vasile Tichiris  •  11 Februarie 2017, 12:06

de ce nu dati programul transmisiilor directe al sportului romanesc -nu comentarii-cine selecteaza ce se sa se anunte si ce nu-anti romanilor rusinica-rusinica -rusinica

catalynn
catalynn  •  11 Februarie 2017, 00:38
Postat de martinpen pe 10 Februarie 2017, 23:26

Pentru amandoi haterii dinaintea mea, pai n-o sa mai vedeti voi asa valoare in tenis cum a fost Nastase... Un pic de respect sa aveti ca e roman de-al nostru... Sau voi vreti sa piarda Romania ? Rusine sa va fie.

Am ras copios la cele 4 comuri, mai ales la ala cu adminul de bloc :-))) Oamenii au perfecta dreptate, acest individ este un caz oarecum similar cu Duckadam, tot respectul pt activitatea sportiva insa au imbatranit extrem de urat!

martinpen
martinpen  •  10 Februarie 2017, 23:26

Pentru amandoi haterii dinaintea mea, pai n-o sa mai vedeti voi asa valoare in tenis cum a fost Nastase... Un pic de respect sa aveti ca e roman de-al nostru... Sau voi vreti sa piarda Romania ? Rusine sa va fie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează