SPORTURI  »  TENIS  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Imagini șocante! Marion Bartoli suferă de un virus misterios și a slăbit enorm: "Viața mea e un coșmar, inima mi se poate opri oricând"

Wimbledon 2013 vs acum +2   FOTO
Wimbledon 2013 vs acum

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 17:07

Marion Bartoli, câștigătoare la Wimbledon 2013, trece prin momente groaznice.

Retrasă în 2014, jucătoarea de tenis de 31 de ani a mărturisit că se teme pentru viața ei, după ce în februarie a contractat un virus misterios, iar doctorii nu știu ce să îi facă.

S-a speculat că franțuzoaica ar suferi de anorexie și că de aceea greutatea sa s-ar fi diminuat alarmant, dar Bartoli a negat aceste informații, explicând care e de fapt cauza faptului că a slăbit 20 de kg în ultimele 5 luni.

Inițial, Marion n-a dorit să vorbească despre starea sa, dar a făcut-o pentru ca oamenii care suferă de o afecțiune asemănătoare să știe că nu sunt singuri și că "nu mi-am făcut asta de una singură, ci sunt bolnavă".

 "Îmi este teamă pentru viața mea. Îmi este teamă că inima mea se va opri. Acum încerc să supraviețuiesc și mă rog pentru o viața normală.  Cred că am luat virusul în drumurile pe care le-am făcut în ianuarie-februarie între New York, Australia și India (n.r. pentru a-și lansa linia vestimentară, în colaborare cu Fila).

Corpul meu refuză din ce în ce mai multe lucruri, de la mâncare la electronice. Nu pot folosi mobiul fără mânuși și nu pot purta bijuterii pentru că am o reacție urâta pe piele. Nu pot nici să pun o batistă pe față.

Este oribil. Acum, viața mea este un coșmar. Trebuie să mă spăl cu apă minerală, pentru că pielea mea nu suportă apa de la robinet. Sunt nevoită să mănânc doar salate și castraveți fără coajă", a spus Bartoli într-o emisiune la ITV.

Marion a explicat că a făcut mai multe teste, iar doctorii au spus că are un virus pe care nu îl pot identifica. Aceasta se va duce luni o clinică specială, unde va începe un tratament.

Franțuzoaica trebuia să participe la Wimbledon, la turneul legendelor, dar organizatorii au retras-o din cauza problemelor medicale.

Playtech: BOMBĂ! Soția lui Bănel rupe tăcerea! Reacția ȘOC, ce le-a spus fetelor


Comentarii (8)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Iulie 2016, 09:35

Multa sanatate Marion ,sa te ajute Dumnezeu.

1341178629229237
Albescu Andrei  •  07 Iulie 2016, 20:53

Nu cumva a contractat virusul HIV ?

thedronius
thedronius  •  07 Iulie 2016, 18:52
Postat de thedronius pe 07 Iulie 2016, 18:52

Ne-ar placea sa vedem replici din astea si cand intr-adevar avem de-a face cu o greseala. Ceva de genul: ''multumim pentru sesizare, pe viitor vom avea grija pe cine angajam in redactie''. Ca de corecturi dupa sesizarile cititorilor suntem satuli.

*satui :D

Vezi toate comentariile (8)
Comentează