SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CHALLENGER TOUR FINALS

În finală » Adrian Ungur s-a calificat în ultimul act al ATP Challenger Tour Finals

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 20:27

Adrian Ungur s-a calificat în ultimul act al ATP Challenger Tour Finals, turneu care i-a adunat pe cei mai buni 8 jucători în concursuri de această categorie


Adrian Ungur încheie anul competiţional cu o finală tocmai în Brazilia, la Sao Paulo. Românul s-a calificat vineri noaptea în ultimul act al ATP Challenger Tour Finals, după ce a trecut de slovenul Aljaz Bedene cu 6-4, 6-1. "Am făcut multe greşeli neforţate la început. Nu eram deloc relaxat, nu ştiu ce s-a întîmplat, dar am reuşit să întorc soarta partidei. Mă simt bine, mereu te simţi aşa după o victorie", a spus Adi pentru site-ul oficial al ATP.

La fel ca la Turneul Campionilor, la Sao Paulo s-a jucat în primă fază în grupe, iar Ungur s-a calificat în semifinale ca lider al grupei verzi, cu două victorii şi o înfrîngere. Aceasta va fi a şaptea finală de turneu challenger pe care o dispută în acest sezon, pînă acum el cîştigînd doar una."Sînt foarte fericit. Să fiu sincer, nu mă aşteptam să ajung pînă aici. Cînd am venit în Brazilia mă gîndeam să joc trei meciuri şi să văd ce se întîmplă şi acum sînt în finală", a adăugat jucătorul în vîrstă de 27 de ani.

Ungur îl va întîlni în finală pe Guido Pella (124 ATP), un argentinian de 22 de ani care a trecut în semifinale de Victor Hănescu cu 7-6(3), 6-2 şi pe care Adi l-a învins în faza grupelor în trei seturi. Finala de la Sao Paulo s-a jucat azi-noapte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  02 Decembrie 2012, 05:01

v-at trezit si voi ca s-a calificat dupa ce s-a jucat deja finala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează