SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ȚIRIAC TROPHY

În semifinale, fără să joace » Mergea și Tecău sunt aproape să triumfe la BRD Năstase - Țiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 15:49

Florin Mergea și Horia Tecău s-au calificat în semifinalele turneului BRD Năstase - Țiriac Trophy fără să joace în sferturi, după ce perechea Federico Delbonis - Paolo Lorenzi s-a retras.

La a patra participare în această formulă la București, cei doi sunt la cea mai bună performanță. Până acum, cel mai bun rezultat a fost înregistrat în 2007, când cei doi au ajuns în sferturi.

Pentru un loc în finală, Mergea și Tecău, principalii favoriți ai turneului, se vor duela cu perechea Wesley Koolhof - Matwe Middelkoop.

Tecău a câștigat deja de trei ori titlul, între 2012 și 2014, fiind nevoit să se retragă anul trecut din cauza unor probleme medicale. Acesta s-a impus de fiecare dată având un alt partener: Robert Lindstedt (2012), Max Mirnyi (2013) și Jean-Julien Rojer (2014).

Mergea e la a opta participare la BRD Năstase-Țiriac Trophy, însă se află la doar a doua victorie pe zgura din Cotroceni.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează