SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

În sfîrşit! Clasicul Federer - Nadal revine după o pauză de 12 luni!

:rel:d:bm:GM1E83I0OQG01
:rel:d:bm:GM1E83I0OQG01

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 martie 2013 15:37

Roger Federer şi Rafael Nadal se întîlnesc pentru a 29-a oară în această noapte, în sferturile de la Indian Wells, într-o partidă ce va fi transmisă pe Digisport.

Cei doi mari rivali din tenisul mondial nu s-au mai întîlnit de un an, ultima confruntare dintre cei doi fiind tot la Indian Wells, anul trecut. Atunci, în semifinale, Federer l-a învins pe Nadal, scor 6-3 6-4. Lipsa clasicului din tenisul actual a fost cauzată de accidentarea lui Nadal de la Wimbledon, spaniolul absentînd pentru aproape 7 luni din circuit

Întîlnirea de la noapte, de la ora 4:00, este doar a doua care se va disputa înainte de semifinale. Doar în 2004, chiar la primul meci dintre cei doi, s-a mai întîmplat ca întîlnirea să aibă loc înainte de semifinale. Nadal îl conduce pe Federer, scor 18-10, în duelul meciurilor directe.

În optimile de azi-noapte, Federer a trecut în trei seturi de conaţionalul Stanislas Wawrinka, în timp ce Nadal a avut nevoie tot de un set decisiv pentru a-l învinge pe letonul Gulbis.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează