SPORTURI  »  TENIS  »  ADRIA TOUR

Încă un membru al echipei lui Novak Djokovic are COVID-19 » „Mă simt bine, nu am niciun fel de simptom”

Goran Ivanisevic alături de Novak Djojovic la Zadar FOTO Adria Tour
Goran Ivanisevic alături de Novak Djojovic la Zadar FOTO Adria Tour

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 16:33 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 16:56

Fostul jucător Goran Ivanisevic, actual antrenor al lui Novak Djokovic, și-a informat fanii că este infectat cu SARS-CoV-2, deși avusese două teste negative în ultimele zece zile.

Croatul în vârstă de 48 de ani a postat vineri pe Instagram un mesaj în care anunță că și el are COVID-19, la fel ca Novak Djokovic, Borna Coric, Victor Troicki și Grigor Dimitrov, toți participanți la Adria Tour.

„Din păcăte, după două teste negative în ultimele zece zile, am aflat că am fost și eu infectat. Mă simt bine, nu am niciun fel de simptom. Vreau să-i informez pe toți cei care au intrat în contact cu mine să aibă grijă de ei și de apropiații lor. O să rămân izolat, așa cum am făcut până acum. Le urez tuturor celor care s-au infectat o recuperare cât mai grabnică”, a scris campionul de la Wimbledon din 2001.

Nedumerit în urmă cu câteva zile

Astfel numărul celor contagiați din lumea tenisului în urma Adria Tour se ridică la șapte persoane. În urmă cu doar câteva zile, Goran își exprima nedumerirea în privința felului în care funcționează acest virus. „Am fost două săptămâni cu Marco Panichi, preparatorul fizic al lui Novak. Am stat în apropierea lui zi și noapte, el e pozitiv, iar eu negativ. Cine poate explica asta?”, spunea el miercuri. 

Citește mai multe știri din tenis:

Două jucătoare și alți oameni din tenis îl apără pe Novak Djokovic: „E urât să pui pe umerii unei singure persoane întreaga responsabilitate"

Sorana Cîrstea a dat lovitura! Colaborează cu omul care i-a stat alături lui Halep aproape 7 ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează