SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Alt incident teribil la Wimbledon: scos de pe teren pe targă!

Terenurile de la Wimbledon au mai făcut o victimă / Sursă foto: Channel Nine +16   FOTO
Terenurile de la Wimbledon au mai făcut o victimă / Sursă foto: Channel Nine

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 10:41 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 11:26

Numeroși jucători s-au plâns la ediția din acest de la Wimbledon de ternurile extrem de alunecoase. După Adrian Mannarino și Serena Williams, a pățit-o și un copil de mingi!

Un tânăr a rămas cu o amintire teribilă de la ediția din acest an de la Wimbledon. În timpul meciului de dublu mixt Samantha Murray Sharan / Divij Sharan - Ariel Behar / Galina Voskobeova, unul dintre copiii de mingi a alunecat pe iarbă și, cel mai probabil, s-a ales cu o fractură. 

Acuzând dureri în zona genunchiului stâng, respectivul copil de mingi a fost scos de pe teren cu targa, nu înainte de a primi îngrijiri din partea jucătorilor și arbitrilor partidei.

Roger Federer: „Dacă forțezi prea mult în unele momente, aluneci”

Adrian Mannarino, adversarul lui Roger Federer din primul tur,  s-a „rupt” în setul 4, la 4-2 pentru elvețian. Francezul a alunecat rău pe linia de fund și a abandonat după doar un punct disputat în setul 5.

Ulterior, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze turneul de la Wimbledon, după ce s-a accidentat în chiar primul tur al competiției londoneze.

+12 FOTO

Iarba mi se pare puțin mai alunecoasă când e acoperișul tras. Nu îmi dau seama dacă e doar un sentiment, dar trebuie să te miști foarte, foarte atent pe teren. Dacă forțezi prea mult în unele momente, aluneci. E mai uscat în timpul zilei, vântul duce umezeala din teren. 

Și eu mă mișc mai atent, așa le-am zis și celor din echipa mea. Mereu e așa în primele două tururi. După, iarba se duce și devine mai ușor să te miști pe teren.
 - Roger Federer

Campion de 8 ori la Wimbledon, Federer a fost completat pe twitter de Andy Murray: „Sunt trist pentru ce a pățit Serena. Trebuie multă grijă, fiindcă e foarte alunecos pe Terenul Central”.

VIDEO Cele mai spectaculoase lovituri din prima săptămână de la Wimbledon

Citește și alte știri din tenis:

Scandalul de la Wimbledon continuă, după ce Ostapenko a fost acuzată că se preface! Ce schimbare vrea Ajla Tomljanovic

Record la Wimbledon » Tribune pline pentru prima dată de la începutul pandemiei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează