SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Incredibila Kim! » Accidentată, Clijsters a reuşit calificarea în sferturile de finală

Kim Clijsters şi bucuria ei de la finalul partidei cu Na Li
Kim Clijsters şi bucuria ei de la finalul partidei cu Na Li

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 02:19

Belgianca se află la ultimul său Australian Open şi va juca în runda următoare cu liderul mondial Caroline Wozniacki. CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATE REZULTATELE DE LA MELBOURNE!

Finala din 2011 s-a repetat în optimi de finală în 2012. Kim Clijsters şi Na Li s-au întîlnit din nou pe hard-ul albastru un pic mai devreme ca anul trecut. Cîştigătoarea a fost aceeaşi, belgianca Kim Clijsters, care s-a impus în trei seturi, cu 4-6, 7-6 (6), 6-4. Dar cifrele nu spun foarte multe despre drama care s-a învîrtit în jurul soarelui din Australia. Kim nu a învins-o doar pe Na Li, ci a învins şi durerea. În primul set la 3-3 şi 30-15, pe serviciul belgiencei, ea şi-a sucit glezna stîngă. "Bineînţeles că m-am gîndit să mă retrag, dar mi-am spus că dacă las medicamentele să-şi facă efectul şi trec peste primele douăzeci de minute, durerea trebuie să treacă şi cu ajutorul adrenalinei voi putea să zbor peste acest moment. Ceea ce s-a şi întîmplat, mă bucur că pînă la urmă nu am renunţat", a spus jucătoarea în vîrstă de 28 de ani.

Chinezoaică nervoasă
Dar accidentarea n-a fost singurul obstacol de trecut pentru fostul lider mondial. În setul al doilea, Na Li, învingătoarea de anul trecut de la Roland Garros, a avut patru ocazii de a încheia partida, conducînd cu 6-2 în tie-break. "De fiecare dată m-am gîndit că mai e un punct care trebuie jucat şi pe care ea trebuie să-l cîştige. Nu am vrut să-i dau nimic pe gratis. Cred că ea s-a simţit un pic pierdută, acest lucru m-a făcut pe mine să cred mai mult în şansele mele", a spus Kim după finalul meciului. De partea cealaltă, Na Li a părăsit conferinţa de presă în lacrimi. "Nu am jucat prea rău, poate nu am avut noroc şi poate am fost prea nervoasă în tie-break", a spus chinezoaica.

Povestea ultimului Australian Open pentru Kim continuă. Ea a anunţat că va mai juca pînă la finalul acestui an. În sferturi, o va întîlni pe Caroline Wozniacki, pe care a învins-o de cîte ori au jucat.

Cu intenţie sau fară intenţie
Tomas Berdych a fost huidut ieri de spectatorii de pe Hisense Arena, după ce la finalul meciului nu a dat mîna cu adversarul său Nicolas Almagro. Motivul? Cehul spune că spaniolul l-a lovit intenţionat cu mingea în timpul unui schimb. "Probabil, cine a jucat tenis ştie că terenul e foarte mare şi ai loc să dai mingea unde vrei", a spus Berdych. "Cînd am cîştigat punctul am zis de patru ori îmi pare rău", a spus spaniolul. Tomas s-a impus în patru seturi, 4-6, 7-6 (5), 7-6 (3), 7-6 (2), însă nu a fost mulţumit de acest lucru. "Credeţi că e de ajuns să-ţi ceri scuze? Trebuia să joace punctul diferit", a continuat el. Berdych va întîlni în sferturi un alt spaniol, pe Rafael Nadal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează