SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

INDIAN WELLS // GALERIE FOTO Distracție înainte de Indian Wells » Simona Halep, Sorana Cîrstea și Miki Buzărnescu, shooting de senzație

Simona îl salută pe fotograf, mulțumită de cum au decurs lucrurile // FOTO Jimmie48Photography/WTA +6   FOTO
Simona îl salută pe fotograf, mulțumită de cum au decurs lucrurile // FOTO Jimmie48Photography/WTA

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2019 16:09

De la Simona Halep, locul 2 WTA, la tinerele Dayana Yastremska, 37 WTA, și Amanda Anisimova, 67, toate au stat în fața camerelor foto zilele trecute.

  • Simona Halep va juca, cel mai probabil sâmbătă, în turul II la Indian Wells, cu învingătoarea partidei Barbora Strycova (50 WTA) și Viktorija Golubic (locul 82 WTA), care va avea loc în noaptea de miercuri spre joi

În fiecare an, la Indian Wells are loc un photo-shoot tradițional, jucătoarele pozând în studio, în echipamentul personal din cea mai nouă colecție. E puțin obositor poate fiindcă nu e o chestiune de câteva minute. Imaginile captează lovituri, zâmbete, gesturi, manifestări de bucurie, e nevoie de mai mult timp.

Unghiuri, repetări, variante. În plus, pregătirea e minuțioasă, coafat, machiaj profesional, manichiură, lucruri care fac parte din ritualul oricărei asemenea întreprinderi. Și nu a fost ceva rezervat doar celor din top, dimpotrivă, cât mai multe jucătoare au luat parte la ședințele foto.

simona halep4 +7 FOTO
 

România a fost reprezentată de Simona Halep, actualul număr 2 mondial, de Mihaela Buzărnescu, 31 WTA, și de Sorana Cîrstea, locul 98. Toate au părut să savureze momentele petrecute sub reflectoare și, de asemenea, rezultatele concrete, fotografiile pe care le-au postat, la rândul lor, pe conturile personale de pe rețelele de socializare.

Vezi și: 

FOTO Cu cine s-a pregătit Simona Halep la Indian Wells și antrenorul care a urmărit totul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  06 Martie 2019, 20:09

Dupa noul “succes” al Soranei, nu-i mai ramane decat sa se ocupe de fotografii !!

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Martie 2019, 19:20

sorana nu e .....inainte de Iw, e dupa...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează