SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS. VIDEO Se întâmplă după 3 ani » Simona Halep trece printr-un moment de senzație

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2018 12:18

Simona Halep, locul 1 WTA, joacă excelent la Indian Wells, fiind calificată în turul III. Halep va juca în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01:00, contra Carolinei Dolehide. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Simona Halep este într-o formă excelentă. După ce a învins-o pe Kristyna Pliskova, în turul II la Indian Wells, scor 6-4, 6-4, liderul mondial a bifat  al cincisprezecelea succes al anului în circuitul WTA, unul în care a fost învinsă o singură dată.

Pentru Simona e un început de sezon pe care nu l-a mai experimentat din 2015, când, la fel, primul meci de la Indian Wells câștigat a însemnat a 15-a victorie. Atunci, ea o învingea în primul meci din California pe Daria Gavrilova.

Anii următori, 2016 și 2017, au fost complicați pentru Halep, ea ajungând la turneul de la Indian Wells cu doar două victorii. Competiția Premier Mandatory este una pe care Simona a câștigat-o în 2015 și la care ea spune că se simte extrem de bine. "Îmi place aici și pentru că mingea se duce altfel, nu am nevoie de prea multă forță pentru a lovi, se duce singură. E un sentiment pe care-l am și la Madrid. Știu că suprafața e diferită, dar aerul și alte lucruri mi se par la fel", a spus Halep la conferința de presă.

Evoluția Simonei Halep înainte de Indian Wells în ultimele  5 sezoane:

halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andrei.33
andrei.33  •  11 Martie 2018, 22:11

Important e sa castige GS; restul sunt statistici irelevante pe care nu le va mai tine minte nimeni peste 20 de ani!

merace
merace  •  11 Martie 2018, 21:47

Imi place ca Simona a ajuns la mentalitatea de jucatoare cu obiective mari. Nu mai joaca (decat foarte rar) la turnee mici (din categoria International), ca sa se concentreze pe turneele mari, Premier, Premier 5 si Grand Slam. HAI SIMONA!

171291786954981
Tenis Baschet  •  11 Martie 2018, 19:48

Va fi o victorie !! Go go go, Simona Halep! !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close