SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HOBART

Înfrângere pentru Sorana Cîrstea! Românca a revenit de la 0-4, a avut minge de set, dar a pierdut cu o jucătoare mai slab cotată

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 11:06

Românca Sorana Cîrstea, a treia favorită a turneului de la Hobart, a fost eliminată în primul tur, după ce a pierdut cu Heather Watson, scor 5-7, 3-6.

Sorana, locul 37 WTA, a început dezastruos meciul și a fost condusă cu 4-0. Cîrstea a revenit, a avut 5-4 și minge de set, dar Watson, locul 74 WTA, a câștigat cu 7-5. Setul doi a fost echilibrat, iar la 4-3, Watson a făcut singurul break, distanțându-se la 5-3. Ulterior a servit pentru meci și a fructificat prima minge de meci.

Aceasta a fost a doua înfrângere a Soranei în 2018, după cea contra Anastasijei Sevastova, în trei meciuri disputate.

La turneul de la Hobart mai sunt trei românce, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Monica Niculescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  08 Ianuarie 2018, 18:31

Pacat ca o domnisoara atit de frumoasa si dotata fizic, n-a realizat in tenis mai nimic! Nici macar 10% din potentialul dinsei nu l-a valorificat. De ce Sorana? Ion Tziriac zicea cu vreo 40 de ani in urma: in tenis cine nu are talent si munceste bine, ajunge campion, iar cine are talent si munceste bine, ajunge supercampion. Munca l-a creat pe om, dar nici lenea nu l-a omorit pe nimeni!

194362334230310
Robert Damian  •  08 Ianuarie 2018, 13:52

Si cand te gandesti ca doar din frustrare s-a facut fata din Targoviste,pretena cu Ostapeanka,doar spre necazul lui Halep!!!!Doar ca Halep,spre deosebire de ea,Munceste in draci,are mai mult Talent si Seriozitate!!!Si cred ca nici nu a inteles(vina...neuronului!!!!) ca la Roland Garros,Halep s-a batut din pacate sigura,Ostapeanka nu castiga in mod normal...veci!!!!!!!!Aia se v-a intreba,zi de zi,toata viata ei,cum de a ajuns la RG in finala,si mai ales,cum naiba a castigat-o!!!!!Raspuns,pariez,nu v-a gasii niciodata!!!Fata din Targoviste,are alte....preocupari pe linga tenis,ea crezand ca e o a doua Ivanovici!!!Teapa!!!!Aia era chiar o papusa de femeie,si cel mai important,A AJUNS SUS SI IN TENIS!!!!!Soreana,NEXAM!!!!!

catalynn
catalynn  •  08 Ianuarie 2018, 12:38

Nicio supriza, Sorana ne-a obișnuit cu astfel de “performante”. Important e ca a fost la petrecerea de dinaintea turneului, deci scopul participării a fost atins :-)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează