SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Înfrângeri pe linie pentru românce la Roma » Monica Niculescu şi Irina Begu au pierdut încă din primul tur

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 11:18

FINAL » Monica Niculescu - Kiki Bertens 6-2/2-6/1-6

Românca a început jocul excelent şi a pierdut doar două game-uri în primul set. Olandeza a revenit în cel de-al doilea act, în care Monica nu a reuşit să facă niciun break şi a trimis meciul în decisiv.

Bertens nu a mai făcut însă paşi greşiţi şi a avansat în runda a doua a turneului după victoria obţinută în două ore de joc.

În confruntările precedente, Monica Niculescu avea două victorii din cele două meciuri jucate contra lui Kiki Bertens. 

În turul al doilea, Bertens va juca împotriva lui Catherine Bellis (53 WTA)

FINAL » Irina Begu - Anastasija Sevastova 4-6/4-6

Cele două jucătoare au început ezitant meciul, ambele pierzând primul serviciu. Letona a făcut break la scorul de 2-2, iar apoi şi-a consolidat avantajul pe propriul serviciu, în două game-uri ce s-au dovedit decisive în deznodământul primului act.

Istoria s-a repetat şi în debutul setului secund, când Begu şi Sevastova şi-au pierdut din nou serviciul, însă disputa s-a păstrat echilibrată până la 4-4, când Sevastova a făcut break-ul decisiv şi a încheiat meciul după o oră şi 35 de minute.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată anul acesta, la Dubai. La turneul din Emirate, Sevastova s-a impus în două seturi în faţa Irinei, 6-1/7-5. Sevastova o va întâlni în turul al doilea pe Anastasia Pavluchenkova (17 WTA).

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
597667370336981
Kitty Mace  •  16 Mai 2017, 19:52

Tiriac avea dreptate referitor la Begu..." daca e cineva sa o faca pe fata asta sa alerge..." se pare ca nimeni nu a reusit inca, se taraste pe teren, da afara toate mingile...bine ca l-a dat afara pe Cruciat cu care a avut rezultate bune pe zgura anul trecut...cat despre Monica, jocul asta cu slice-ul tip cazma nu mai merge, tb sa schimbe ceva. Simona va avea un meci greu cu "***" cea mica& va fi si obosita probabil. Mladenovic a fost invinsa astazi din aceeasi cauza cred. Totusi bafta Simona!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  16 Mai 2017, 17:54

Se munceste putzin si prost, in tenisul romanesc. Ca si in celelalte sporturi de altfel. Exceptie face cumva handbalul feminin. Si Simona Halep. Nu vom avea o asemenea tenismena valoroasa, in urmatorii 50 de ani. Da Doamne sa ma inshel!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Mai 2017, 17:00

cirstea eliminata in primul tur al calificarilor, begu si niculescu eliminate in primul tur...un singur vinovat, SIMONA HALEP ! ...:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează