SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Interviu inedit cu Simona Halep » Ce gen de muzică nu ascultă niciodată și la ce facultate ar fi dat dacă nu făcea tenis

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 15:21

Simona Halep, locul 3 WTA, se află în aceste zile la Cluj, acolo unde România va juca în Fed Cup, cu Cehia, în perioada 6-7 februarie.

Românca a acordat un interviu inedit și a vorbit despre pasiunile ei și despre ce ar fi făcut, dacă nu ajungea jucătoare de tenis.

"Îmi plac mult comediile romantice. Filmul meu prefereat este «Pretty Woman». Îmi place să ascult muzică, orice gen, dar nu rock. Înainte de meciuri, nu ascult muzică. Vreau să stau liniștită.

Cînd eram mică îmi plăcea să joc handbal, îmi place fotbalul și să merg la cinema. Cam astea sînt pasiunile mele. Dacă nu jucam tenis, cred că făceam Facultatea de Matematică. Mi-a plăcut matematica în școala generală", a declarat Simona Halep la DolceSport.

Meciurile din confruntarea România - Cehia, din turul I al Grupei Mondiale, vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mutu57
mutu57  •  05 Februarie 2016, 02:06
Postat de Nicolae Cojocaru pe 04 Februarie 2016, 18:22

Interesant este ca i-a placut matematica in scoala generala dar, ca sa faci facultatea de matematica, trebuie sa-ti fi placut matematica de liceu. O fi absolvit un liceu? Nu cred ca ar fi facut mare afacere cu matematica...Apropos de muzica, sunt de parere ca exista doua feluri de muzica: muzica buna si muzica proasta. Adica exista muzica rock buna, destula...

Nus tiu cat va pricepeti la matematica, dar dragostea de matematica se capata (in Romania) in scoala general unde se fac lucrurile cele mei interesante (de examplu geometria deductiva). In liceu se fac multe chestii tehnice. E o fata desteapta - nu ma mir ca ii place matematica.

mutu57
mutu57  •  05 Februarie 2016, 02:03
Postat de Niculae Blaga pe 04 Februarie 2016, 19:47

VESNIC PERDANTA !!!

Si cele 6000+ puncte WTA pe care le-a avut la un moment dat le-a castigat cumva la barbut?

mplttev
mplttev  •  05 Februarie 2016, 00:37

O judecați după gusturile voastre? Nu-i place rockul?! Foarte bine.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează