SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA 'S-HERTOGENBOSCH

Întîlnire cu idolul » Dulgheru dă piept cu Henin la 's-Hertogenbosch

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Alexandra Dulgheru s-a calificat în semfinala turneului de la 's-Hertogenbosch şi va juca împotriva lui Justine Henin.

Cînd a fost întrebată pe cine are idol, Alexandra Dulgheru le-a enumerat pe Stefi Graf, pe Martiana Hingins, dar i-a păstrat un loc deosebit belgiencei Justine Henin. Motivul: pentru voinţa sa. "Niciodată nu renunţă. Şi pentru că  la cei 1,67 m  ai săi a fost capabilă să învingă jucătoare precum surorile Williams", a spus Alexandra.

În plus, atunci cînd a apărut în lumea tenisul de clasă, dreapta româncei a fost comparată cu cea a belgiencei. "Nu ştiam acest lucru, dar mi s-a spus în repetate rînduri că semăn fizic cu ea", a subliniat Alexandra.

"Piti" nu s-a întîlnit niciodată cu Justine, dar are ocazia azi, în semifinalele turneului din Olanda, acolo unde s-a calificat după ce a trecut ieri în "sferturi" de Iaroslava Şvedova din Kazahstan cu 3-6, 6-3, 6-4. Pentru Alexandra este a treia semifinală a unui turneu WTA în acest an şi a patra a carierei. Justine a acces între primele patru, după ce a trecut de Kristina Barrois din Germania cu 7-5, 6-3. 

Românca este abia la al doilea turneu pe iarbă în circuitul profesionist, după ce anul trecut s-a accidentat la Birmingham în primul tur şi a ratat întreg sezonul pe această suprafaţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ciupi0812
ciupi0812  •  18 Iunie 2010, 10:15

o bate, ascultati la mine! fortza pitzi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează