SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Intrarea liberă la calificări şi la evenimentele speciale din week-end de la BRD Open

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 15:09

Turneul BRD Năstse-Ţiriac Trophy debutează sîmbătă, de la ora 11:00 cu meciurile din calificări. Accesul spectatorilor este liber în week-end, iar organizatorii le-au pregătit multe surprize celor care vor veni la Arenele BNR în perioada 21-29 aprilie.

Meci demonstrativ cu Hagi, Pavel, Rotariu şi Tecău (duminică, ora 18:00)

Un meci demonstrativ caritabil, cu acces liber, în limita locurilor disponibile pe Arena Centrală. Gheorghe Hagi, cel mai mare jucător de fotbal din România, schimbă mingea de fotbal cu racheta de tenis pentru un meci demonstrativ inedit în care va face echipă cu marele jucător de tenis, Andrei Pavel. De cealaltă parte a fileului se regăseşte echipa de dublu a celui mai bun jucător român al momentului, Horia Tecău, şi a fostului fotbalist al echipei naţionale, Iosif Rotariu. Meciul va avea mize caritabile, tricourile jucătorilor fiind scoase la licitaţie pe pagina oficială de facebook a turneului. Sumele obţinute în urma licitaţiei vor fi donate fetiţei lui Iosif Rotariu, Kassandra, care va fi supusă unor intervenţii chirurgicale.

Concursuri cu premii oferite de partenerii turneului

BRD-Groupe Société Générale lansează un concurs inedit cu un premiu constând în bani. Ilie Năstase, împreună cu alţi jucători ai turneului, va arunca 5 mingi de tenis în tribunele terenului central, în fiecare zi de turneu. Norocoşii care vor prinde mingile şi vor veni cu ele la standul BRD din Tennis Village intră automat la tragerea la sorţi care va stabili cine pleacă acasă cu 500 de euro. Câştigătorul va fi desemnat înaintea ceremoniei de premiere a finalei de simplu.

Vodafone România pune la bătaie un premiu unic pentru iubitorii tenisului - o excursie pentru două persoane la primul turneu din lume disputat pe zgură albastră, Mutua Madrid Open. Toţi utilizatorii care cumpără cel puţin un produs sau serviciu de la reprezentanţii Vodafone de la standul special amenajat în incinta Arenelor BNR, în perioada 21-28 aprilie, participă la tombolă pentru câştigarea marelui premiu. Câştigătorul va intra în posesia a 2 bilete la finala turneului de la Madrid din luna mai şi va avea asigurate 2 bilete de avion şi cazare. Numele câştigătorului va fi desemnat sîmbătă, în data de 28 aprilie, înainte de ultimul meci al zilei, la standul Vodafone din Tennis Village.

Intrare liberă pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari

Copiii cu vîrstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber în perioada 21-23 şi 25-27 aprilie, în limita a 1000 de intrări pe zi.

Biletele pentru BRD Năstase-Ţiriac Trophy au preţuri cuprinse între 20-40 de lei. Începînd de luni, 23 aprilie, atunci cînd debutează jocurile de pe tabloul principal, preţul unui bilet este de 20 de lei. Costul unui tichet va fi de 20 de lei pînă joi inclusiv. Vineri, în ziua sferturillor de finală, un bilet va costa 25 de lei. Sîmbătă, la semifinalele de simplu şi la finala de dublu, biletul va fi 35 de lei, iar duminică, atunci cînd se va disputa ultimul act la simplu, un bilet va costa 40 de lei. Un bilet la  marele demondtrativ  "Patru stele pline de energie", la care vor participa John McEnroe, Ilie Năstase, Andrei Pavel şi Mansour Bahrami, eveniment care va avea loc pe 24 aprilie, de la ora 19:00, costă 100 de lei.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează