SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Întrebări fierbinţi » Sorana a răspuns unui chestionar cu interogaţii inedite

Sorana Cîrstea va primi pentru calificarea în turul al treilea 25.450 de dolari și 80 de puncte WTA // Foto: Reuters
Sorana Cîrstea va primi pentru calificarea în turul al treilea 25.450 de dolari și 80 de puncte WTA // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 20:04

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Miami.

Sorana Cîrstea s-a calificat, vineri noaptea, în turul al treilea al turneului de la Miami, după ce a trecut de Silvia Soler Espinosa cu 2-6, 7-5, 6-2. Sorana este favorită 28, în timp ce jucătoarea din Spania a venit din calificări. Cu această victorie, românca şi-a atins cea mai bună performanţă în turneele Premier Madatory.

În 2009, circuitul profesionist feminin a reorganizat structura sezonului competiţional, astfel că după turneele de Mare Şlem şi Turneul Campionilor vin aceste competiţii Premier Mandatory, care sînt patru la număr: Indian Wells, Miami, Madrid şi Beijing. După acestea sînt cele Premier 5 şi cele Premier.

Diferenţa se va face la numărul de puncte şi de premii acordate jucătoarelor. În turul următor, Sorana o va întîlni pe Angelique Kerber, a şasea jucătoare a lumii.

Înainte să ajungă la Miami, Sorana a răspuns unor întrebări mai altfel pentru site-ul onthegotennis.com. Românca a spus că dacă ar fi să-şi aleagă un nume de cîntăreaţă hip-hop acesta ar fi chiar porecla ei "Sori". Cea mai utilizată aplicaţie de Sorana este net-a-porter, un site de cumpărături online. "Pot spune că nu o folosesc zilnic, ci în fiecare oră", a mărturisit ea.

Îi place de Rihanna
Dacă ar fi să traiască pentru o zi în pielea cuiva şi-ar dori să fie Rihanna. "O iubesc! E cea mai cool persoană din toate timpurile, mi-ar plăcea să fiu ea şi pentru o zi".

Piesa de îmbrăcăminte favorită este rochia. Sorana şi-a ales şi trei personalităţi, decedate sau în viaţă, cu care ar vrea să poarte o conversaţie. "În primul rînd, Ayrton Senna. A fost o mare inspiraţie pentru mine şi a fost un sportiv incredibil, apoi, probabil, prinţesa Diana şi apoi Rihanna".

Sorana s-a descris în trei cuvinte: "dulce, încăpăţînată şi ambiţioasă". Primul lucru pe care îl ia dimineaţa din frigider e laptele pentru cafea, lichid fără de care Cîrstea spune că nu poate funcţiona. Serialul preferat din acest moment este Grey’s Anatomy. Pe o insulă pustie Sorana ar lua-o cu ea pe prietena ei Ana Ivanovici şi o barcă.

Şi Halep în turul al treilea
Simona Halep e şi ea în turul al treilea la Miami, după ce a trecut vineri noaptea de austriaca Tamira Paszek, cap de serie 26, cu 6-1, 6-7(4), 7-5. Simona o va întîlni în turul următor pe finalista de la Roland Garros din 2012, Sara Errani, favorită 8. Pentru performanţa sa, Halep va primi 25.450 de dolari şi 80 de puncte WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
soriniz
soriniz  •  24 Martie 2013, 20:11

Lasati chestionarul. Sorana tocmai a batut-o mar pe Kerber, locul 6 WTA, daca nu ma insel, cu 6-0 in setul doi. Felicitari Sorana!

dewolf
dewolf  •  24 Martie 2013, 20:02

Bravo Sorana, vei trece si de Kerber (e deja 6:4 si 4:0) Felicitari!!

mgexpert
mgexpert  •  24 Martie 2013, 09:16

...bravo fetelor si bafta in continuare, poate va intalniti in finala..:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează