SPORTURI  »  TENIS  »  PATTAYA

Învinsă din nou » Sorana Cîrstea s-a oprit în semifinale la Pattaya

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 21:19

Sorana Cîrstea a pierdut, ieri, în faţa Mariei Kirilenko, în semifinalele turneului de la Pattaya City, la fel ca în 2012


Sorana n-a reuşit nici de data aceasta să treacă de semifinalele turneului de la Pattaya City. Ca şi în 2012, ea a fost învinsă de Maria Kirilenko, a 15-a jucătoare a lumii. Dacă anul trecut românca a reuşit să-i smulgă un set rusoaicei, ieri ea i-a luat doar două game-uri, într-un meci care s-a încheiat cu 6-0, 6-2.

Cîrstea n-a fost deloc sigură pe serviciul său, pierzîndu-l chiar din primul game al întîlnirii şi nereuşind să-l cîştige niciodată în cele 29 de minute ale celui dintîi set. Şase game-uri consecutive pentru Kirilenko. Sorana a greşit mult, avînd la final de set 18 greşeli neforţate, faţă de doar trei ale Mariei. Chiar dacă şi la începutul părţii a doua românca şi-a pierdut serviciul, apoi a reuşit să revină şi să cîştige şi ea pe cel al adversarei, egalînd la doi, dar apoi Kirilenko a ridicat din nou nivelul şi a adunat patru game-uri consecutive, impunîndu-se în 67 de minute. Pentru Sorana a fost zecea semifinală pierdută a carierei pentru care va primi 10.725 de dolari.

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (1)
gabrielca
gabrielca  •  03 Februarie 2013, 17:39

Am urmarit ultima infrangere a pitipoancei Sorana si pot sa spun ca m-a dezamagit complet, un joc fara orizont,cu greseli de incepatoare.Probabil ca a fost foarte ocupata noaptea precedenta si a crezut ca- merge la fel ca in meciurile anterioare cand a intalnit pseudo-tenismene (dincolo de locul 200 ATP),intr-un turneu de mana a 10-a.Cu regret trebuie s-o spun ca nu are nici o perspectiva (in tenis,bineinteles) .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează