SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢIE

Ion Ţiriac a recunoscut că se implică în evoluţia Simonei Halep: "Sînt lucruri care se văd şi din avion"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 18:40

Tot mai multă lume a vorbit în ultima vreme de o implicare a marelui tenismen român Ion Ţiriac în staff-ul tehnic al Simonei Halep. 

Omul a oferit astăzi o declaraţie în care a recunoscut că vorbeşte atît cu cea care este acum numărul 3 WTA, cît şi cu antrenorul acesteia, şi le oferă sfaturi.

" Simona Halep are grupul ei tehnic, de antrenori. Bineînţeles că nu se poate să nu mă ia limba pe dinainte din cînd în cînd. Încă o dată ar fi neetic din partea mea să mă bag în treaba asta fără să fiu în cunoştinţă de cauză, adică să fiu zilnic acolo.

Dar sînt lucruri care se văd şi din avion. Şi din cînd în cînd îmi permit să vorbesc şi cu dumneaei şi cu domnul Ioniţă", a spus Ion Ţiriac pentru Dolce Sport.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie


Comentarii (5)
vioadi
vioadi  •  08 Februarie 2015, 13:20

Cred ca sunt sanse ca Simona sa nu castige niciun turneu de prima clasa in cariera. Deja au aparut foarte multe jucatoare care in curand vor fi peste ea. Un mare minus este acela ca nu are un antrenor(si numai unul) cu care sa pregateasca meciurile. Daca il pastra pe belgian (cred ca l-a concediat din cauza procentului prea mare din castiguri) cred ca putea ajunge fara probleme o stea. Lipsa de comunicare cu antrenorul, un manager ce nu se implica deloc, alti tenismeni ce ii dau sfaturi .... cam asta este ceea ce a juns "campioana" acum.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Februarie 2015, 08:59

...asta se mai pricepe acum doar la impuscat mistreti ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Februarie 2015, 05:59

...daca se baga moshul acesta ...sigur Halepoaica se duce pe tobogan...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează