SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE - ŢIRIAC TROPHY

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Bucureşti » Unde sa va disputa competiţia în următorii doi ani » Declaraţie scandaloasă a lui Năstase: "Sper să cadă terenul pe ei"

FOTO: www.facebook.com/BRDNastaseTiriacTrophy/
FOTO: www.facebook.com/BRDNastaseTiriacTrophy/

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 14:25

Ilie Năstase a anunţat că Ion Ţiriac a vândut turneul ATP 250 de la Bucureşti, acesta urmând a se disputa în Spania, în Marbella.

"E prea târziu acum să se mai discute ceva, pentru că înţeleg că domnul Ţiriac a dat turneul pe doi ani la Marbella. Eu chiar îi mulţumesc domnului Isărescu pentru că ne-a lăsat 20 de ani cu turneul aici. Putea să ne lase mai puţin.

Nu o să pierd nici eu, nici domnul Ţiriac şi nici Andrei Pavel pentru că nu mai e turneul. O să piardă copilaşii ăia şi fetiţele alea pe care îi vedem la turneu.

Mai bine să nu mă întâlnesc cu domnul Isărescu pentru că ştiu ce o să-i spun. Domnul Ţiriac mă lasă pe mine să vorbesc, că sunt mai guraliv, dar câteodată sunt prea guraliv şi stric tot", a spus Năstase potrivit news.ro.

"Din păcate s-a vorbit prea puţin despre treaba asta cu Arena Centrală (n.r care a fost închisă din cauza lipsei avizului ISU).  Şi sper ca dacă e vreun cutremur să cadă pe ei.

Ar trebui să îl dărâmaţi pe Isărescu, pentru că pe noi când greşim ne dărâmaţi. Nu ştiu de unde vine terenul de la Arenele BNR, dar nu cred că i-a fost făcut cadou de mama lui de la Drăgăşani, 6 hectare în mijlocul Bucureştiului. Cred că acest teren, această bază, e a românilor. Banca Naţională este a românilor, a României"Ilie Năstase

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
luck33ro
luck33ro  •  25 Aprilie 2016, 19:59

Mamalichky! :(

369503743252374
Marcel Hudescu  •  25 Aprilie 2016, 19:09

NENOROCITII ASTIA NE-AU LUAT TOT EUROVIZION,TENIS, GHENCEA EUROPEANUL NE DISTRUG PAS CU PAS SITOT TACEM SUNTEM UN NEAM DE *** STAM SLUJ IN FATA VENETICILOR CARE NE-O DAU PE UNDE NE PRIND.TRZITI-VA NEAM ADORMITSI *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  23 Aprilie 2016, 22:01

Sper ca Isarescu sa nu mai dea ochii cu romanii, sa se ascunda in becirile lui de la Dragasani. Amin!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează