SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Ion Ţiriac anchetat în Spania pentru că a preluat arena turneului din Madrid!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 11:36

Omul de afaceri Ion Ţiriac este anchetat de autorităţile oraşului Madrid, după ce o anchetă internă a scos la iveală suspiciuni în privinţa acordării arenei pe care se dispută turneul de tenis patronat de român, notează enational.ro. Ţiriac este vizat in scandalul legat de preluarea complexului sportiv madrilen “La Caja Magica”, cunoscut şi ca “Manzanares Park Tennis Center”.  Primaria din capitala Spaniei a demarat o amplă anchetă în acest sens.

Potrivit publicaţiei spaniole El Mundo, Maria de la Cabeza, directoare de operatiuni în cadrul Primăriei Madrid, a fost suspendată temporar din funcţie, fiind banuită că i-a facilitat afaceristului român achiziţionarea respectivului complex. În afacere este implicat şi Ministerul Economiei. Citeşte aici mai multe detalii.

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (4)
spivak
spivak  •  20 Decembrie 2012, 23:14

Dacă sala aia a costat aproape 300 de milioane şi e folosită doar o dată pe an, de vină sunt autorităţile care au construit-o pe banii cetăţenilor, nu Ţiriac.

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  20 Decembrie 2012, 22:12

Omul asa s a imbogatit si in Romania,cu ajutorul autoritatilor,in cazul vremurilor de atunci fiind PSD.Acest partid era la putere si guvernul era condus de Adrian Nastase,guvern din care facea parte si ...surpriza,Traian Basescu!!...!AAA.era cineva care spune de acest om ca il blamam degeaba,ca primele milioane le a facut in Germania stand 20 ani acolo ...Ma intreb asa singur,daca facea miliarde ca in Romania ce se intampla cu el?

gicarijakone
gicarijakone  •  20 Decembrie 2012, 15:42

La Brutarie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează