SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Ion Țiriac a răbufnit și pregătește o mutare istorică: "Gata, nu mai pot aștepta! S-a ajuns prea departe"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 18:30

Afaceristul Ion Țiriac (81 de ani) e pregătit să facă o schimbare importantă în ATP și WTA. Din cauza conflictului cu municipalitățile orașului Madrid, acesta intenționează să mute turneul într-un alt oraș european.

Țiriac a răbufnit în presa din Spania și spune că i-a dat un ultimatum primarului orașului Madrid.

"În ultimii 15 ani m-am înțeles cu toți primarii orașului Madrid, mai puțin cu Manuela Carmena! Acum Madridul nu are interesul să continue cu turneul și există alte două orașe care îl doresc, din Germania și Rusia. Îmi pare rău, gata, nu mai pot aștepta! S-a ajuns prea departe. Munchen, Berlin și Moscova sunt foarte interesate de turneu și vor să construiască arene și să ofere bani mai mulți. Cu cei de la Berlin mă întâlnesc săptămâna viitoare.

Mi-am dorit să reziste pe viață acest turneu în Spania, dar nu am primit niciun răspuns. Iar dacă o altă țară îmi face o ofertă, n-am altă posibilitate decât să îi dau curs. Aștept un răspuns până pe 1 august, acesta este termenul limită.

Premiile au crescut, ATP te forțează să le plătești și vrea ca și contribuția orașului Madrid să crească. Am considerat necesar să construiască încă o arena de 10.000 de locuri și să mărească premiul", a declarat Țiriac, potrivit El Mundo.

Contractul dintre Ion Țiriac și autoritățile din capitala Spaniei expiră în 2021.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
offside
offside  •  02 Iulie 2018, 23:56

Ce n-as da sa avem un prim ministru ca dl. Tiriac. Are managementul in sange.

dinamo100
dinamo100  •  02 Iulie 2018, 19:58

E clar: turneul ramane la Madrid, Tiriac vrea doar sa puna presiune pe autoritati pentru a scoate maximum de la ei.

marius.bxl
marius.bxl  •  02 Iulie 2018, 19:45

Dacă ar juca mo Salah la madrid cel mai puternic faraon din toate timpurile sigur primăria madridului ar dubla premiile

Vezi toate comentariile (6)
Comentează