SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Ion Țiriac, derapaj furibund: „Ar trebui condamnați la închisoare, sunt bolnavi la cap!”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 15:17

Ion Țiriac (80 de ani), unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din peisajul sportului autohton, continuă să critice viitorul format al Cupei Davis, competiția pe echipe din tenisul masculin. 

Într-un material publicat de nemții de la tennismagazin.de, Țiriac folosește un limbaj agresiv la adresa celor care au insistat ca Davis Cup să se desfășoare sub alt format începând cu acest an. 

„Ar trebui condamnaţi la închisoare pe viaţă. Nu poţi să te uiţi la ce fac cu Cupa Davis. Strică 120 de ani de tradiţie, doar pentru bani. Ce legătură are asta cu sportul? Este cel mai ridicol lucru pe care l-am trăit vreodată. Aceşti oameni sunt bolnavi la cap. Nu au lovit niciodată vreo minge de tenis şi nu ascultă pe nimeni”, a spus Țiriac, în presa din Germania. 

Miliardarul român n-a fost de la bun început de acord cu schimbarea formatului Cupei Davis, pusă la cale chiar de Gerard Pique, fundașul Barcelonei. Noua competiție va împrumuta țintarul din alte sporturi, un campionat mondial comprimat într-un turneu centralizat. 

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, fără rețineri despre hate-speech-ul de pe internet: „Știți ce mă deranjează cel mai mult?” + reacție tranșantă despre pariuri

Playtech: Smiley, gafă INTIMĂ pe internet. A făcut-o de râs pe Gina Pistol, fără să-și dea seama


Comentarii (12)
140624939699851
Marius Dumitrescu  •  20 August 2019, 19:59

Cine "se folosea" de economiile romanilor in '90 pentru a-i fraieri si a-si deschide o banca? Cine spunea ca actiunile vor fi cotate la bursa si apoi incerca sa le rascumpere la preturi de 2 lei, ca singura optiune viabila?? Raspunsul e acelasi : TIRIAC! Adica zicala romaneasca se adevereste: hotul striga "hotii"!

spartcapus
spartcapus  •  20 August 2019, 18:22

N-are dreptate vanatorul de porci, in actualul format interesul pt Cupa Davis tinde spre zero! Nea Ţiri, daca dai cu bazuka poti doborî 2 groştei odată?

rivaldinho
rivaldinho  •  20 August 2019, 17:05

Tiriac are dreptate. Asa fac si la fotbal, mult si prost. Ungaria si Irlanda de Nord.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează