SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

Singura fiică a lui Ion Țiriac, glume pe internet, după ce a fost într-o vacanță de lux » Reacția mamei sale

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 16:48 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 16:58

Ioana Țiriac, 25 de ani, e unica fiică a lui Ion Țiriac, celebrul milionar român, fost jucător de tenis, și a lui Sophie Ayad, jurnalista de origine egipteană. Tânăra trăiește de ani de zile în Statele Unite ale Americii, dar călătorește des în întreaga lume, în vacanțe de lux.

După ce a terminat cu brio Facultatea de Economie din Miami, Ioana și-a descoperit pasiunea pentru călătorii și profită de fiecare moment liber pentru a vizita o nouă destinație. 

+11 FOTO

Recent, ea a postat pe contul ei de Instagram, unde e urmărită de peste 27.000 de fani, mai multe imagini făcute în timpul unui safari în deșert. A primit sute de aprecieri de la urmăritorii ei.

„Pe culmi, încă de dimineață. Dumnezeu este mare!”, a fost mesajul postat de Ioana Natalia Ţiriac, la care mama ei, Sophie Ayad, a reacţionat imediat. „Le-ai spus bună dimineața cămilelor?”, a întrebat-o Sophie Ayad pe fiica ei. 

„Le-am spus și să aibă o zi bună, dar nu cred că au auzit. Trebuie să fii respectuos cu toată lumea”, a glumit Ioana.

Ioana Țiriac, sosia actriței Megan Fox

Pe rețelele de socializare, Ioana Țiriac încarcă fotografii spectaculoase, iar cei care o urmăresc sunt fascinați de frumusețea ei. Mulți au observat că aceasta seamănă cu Megan Fox

„Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!”, „Megan Fox, tu ești?”, „Ce tânără superbă!”, „Sexy girl!”, „Ești o scumpă!”, „Dormi în sala de fitness”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor la postările Ioanei Țiriac.

Povestea de iubire dintre Ion Țiriac și Sophie Ayad

Ion Ţiriac și Sophie Ayad, jurnalista de origine egipteană, au avut o relație de 9 ani şi au împreună doi copii: pe Karim şi pe Ioana. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania.

După ce s-au despărțit, ei au rămas în relații foarte bune. „Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Ioana Cosma a vorbit deschis despre despărțirea de ProTV: „Domnule, am fost dată afară. Pot să gândesc din nou liber și câștig mai bine acum”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
VardyParty
VardyParty  •  02 Aprilie 2023, 17:08
Postat de Catalynn_.._ pe 02 Aprilie 2023, 12:27

Adevarul e ca ne era dor de un articol despre Ivana … însă decât deloc, e bine cu Ioana! :-)))

Vorba unui contemporan cu Ferarri zis si Salam: “mai merge o tură?”

Catalynn_.._
Catalynn_.._  •  02 Aprilie 2023, 12:27
Postat de VardyParty pe 02 Aprilie 2023, 01:05

Ioana și-a descoperit pasiunea pentru călătorii și pentru buze de rațā.

Adevarul e ca ne era dor de un articol despre Ivana … însă decât deloc, e bine cu Ioana! :-)))

VardyParty
VardyParty  •  02 Aprilie 2023, 01:05

Ioana și-a descoperit pasiunea pentru călătorii și pentru buze de rațā.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează