SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Ion Țiriac nu-i iartă pe politicieni: „Suie-te, mă, pe masă și bate cu piciorul! De ce nu vedeți că nenorociți viitorul?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 08:56 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 10:23

Ion Țiriac (82 de ani) a vorbit deschis despre situația economică din România și despre problemele cauzate de pandemia de coronavirus.

După ce a dezvăluit că a avut virusului și că s-a vaccinat împotriva COVID-19, Țiriac a criticat modul în care autoritățile din România gestionează economia în această perioadă.

Ion Țiriac: „De ce nu vedeți că nenorociți viitorul?”

„Tutungeria pe care am avut-o eu e mult mai mică decât tutungeria România. Problema e că, dacă ai ajuns să fii șeful unei tutungerii cum e România e o treabă politică! Și ești responsabil politic partidului care te-a pus.  Dacă ai puțină integritate, moralitate și ai, nu ouă, dar ceva, atunci ești responsabil față de 22 de milioane de oameni.

Eu, dacă m-aș duce la ședința de Guvern, aș merge cu aceste hârtii, le-aș pune pe masă, m-aș urca cu picioarele pe masă. Suie-te, mă, pe masă și bate cu piciorul în masă! Dacă nu, pleacă!

Pe vremea cealaltă stăteam la masa bogaților cu un singur lucru, sportul. Cu oricine stăteam la masă. Am dispărut! Ministerul Învățământului cu Ministerul Sănătății și Tineretului și Sportului nu cooperează și eu nu le înțeleg. De ce nu vedeți treaba asta, că nenorociți viitorul?”, a spus Ion Țiriac pentru observatornews.ro.

În România, anul trecut, s-au vândut mai multe mașini ca în 2019. Lumea poate că nu mai poate să călătorească cu avionul și atunci își ia mașină.
- Ion Țiriac

VIDEO Ion Țiriac, uimit de investițiile din Qatar: „Dacă vezi ce au făcut în sport, rămâi cu capul atâta!”

Citește mai multe știri despre Ion Țiriac: 

Ion Țiriac a avut COVID-19 » Cum s-a simțit + Cu ce s-a vaccinat apoi: „Dacă ai puțină minte, n-ai cum să nu-l faci”

EXCLUSIV Ion Țiriac, nemilos: „Afară cu totul! 50 de țări au făcut legea asta, noi am abolit-o”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
22robert03
22robert03  •  16 Aprilie 2021, 15:32

Noroc cu Tiriac ca sportul romanesc " prospera".

aquadig
aquadig  •  16 Aprilie 2021, 11:30

tiriac s-a imbogatit din afaceri cu statul si prietenii cu politicienii. ar trebui sa isi vada de batranetile lui, nu sa dea lectii altora.

corectu
corectu  •  16 Aprilie 2021, 10:39

Țiriac are f.mulți bani.De ce nu se bagă să ajute Dinamo? El spune că nu știe cum funcționează fenomenul fotbal.Eu zic că știe.Și de aia nu intră.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează