SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Ion Țiriac, investiție de peste 100 de milioane de euro în sportul românesc: „În doi ani e totul gata!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 20:15 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 20:25

Ion Țiriac susține că nu-l interesează să facă o secție de fotbal la complexul său sportiv din Nordul Bucureștiului, dar că are un plan bine pus la un punct pentru ridicarea unui complex sportiv de top în Otopeni. O investiție de peste 100 de milioane de euro!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Domnule Țiriac, a apărut undeva informația că vă tentează și o echipă de fotbal la Stejarii. Cum e?

- Nu! N-am auzit. Acolo avem două terenuri de tenis indoor și două afară. Se antrenează cine vrea. Simona, Sorana, Tecău. Acolo avem și niște copilași pe care i-am luat și prin Europa, în primii zece am doi, trei. Să vedem ce-o să facem la Otopeni.

- Un nou proiect de anvergură?

- Academia Țiriac sau Academia Țiriac-Năstase, să vedem. Vreau să am 30 de terenuri și un central de 7.000 de locuri. Pentru că ăla de la BNR de l-a construit Ceaușescu s-a terminat! Eu lucrez la o altă dimensiune, vreau s-o fac și să rămână. Banii îi am, mai ales după ce-am vândut și turneul de la Madrid. Eu fac în Otopeni în 2 ani, deci în 2024!

- Turneu de tenis la București mai avem șanse să avem?

- Un turneu de 500 pe care l-aș vrea eu costă cam 3-4 de milioane de euro pe an. Am o promisiune de la ATP, dar România nu poate să-l țină! La Arenele BNR nu mai e nicio șansă! E inutil, am renunțat să mă gândesc. Noi nu am semănat nimic și nu avem nimic de cules. Bani la sport sunt zero, iar cei pe care îi avem nu știm să-i utilizăm. Am fost și la domnul Novak, de vreo trei-patru ori. 0,072%, ăsta e procentul din PIB alocat Ministerului Sportului! Când spui zero virgulă zero ... nu mai trebuie să spui nimic, cu asta ai terminat!

CITEȘTE ȘI:

Garry Kasparov, primul pas politic major anti-Putin! Alte 4 nume importante lângă el
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Garry Kasparov, primul pas politic major anti-Putin! Alte 4 nume importante lângă el
Minus 1 milion de euro! » Clubul din Liga 1 ar fi decis să se retragă din campionat peste două etape
RETRAGERE
Minus 1 milion de euro! » Clubul din Liga 1 ar fi decis să se retragă din campionat peste două etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 Martie 2022, 11:14

Sa speram ca nu va taia iar "N" hectare de padure cum a facut cu ansamblul de locuinte STEJARU.

robotucigas
robotucigas  •  03 Martie 2022, 09:51

Mai trăiește 2 ani? Este păcat ca bogați lumi fac mișto de oamenii de rând, și sincer nu înțeleg. Dacă mor iau acei bani cu ei? Ei investesc în războaie, viruși de distrugere în masa, dar nu în ceva util. Putea și în spitale, putea sa ajute tara lui. Dsr a preferat sa facă mișto până la 80 de ani de omul de rând. Nu știu decât distrugere pentru bani. Sunt satul de acest personaj ignorant al României. De fiecare dată când tara asta a fost afectată, nu a ajutat cu în leu. ***. Sa aibe și pe lumea cealaltă parte de ei, ca tare zgârcit este

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorpions721
scorpions721  •  03 Martie 2022, 09:35

papagalul asta e trecut de 80 de ani. Daca vroia sa faca ceva facea pana acum. Vai de capul lui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close