SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Ion Țiriac lovește din nou în Serena Williams: „Băbuța aia are 36 de ani sau 37. Dacă o miști de două ori, o termini!”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 14:24

Ion Țiriac (80 de ani) a criticat-o din nou vehement pe Serena Williams (37 de ani, 10 WTA).

  • Meciul dintre Simona Halep (locul 7 WTA, 27 de ani) și Elina Svitolina (locul 8 WTA, 24 de ani) va avea loc astăzi, de la ora 15:00, în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

Fostul mare tenisman a descris cum ar putea să arate o eventuală finală la Wimbledon între Simona Halep şi americanca Serena Williams, ambele fiind calificate în semifinale la ediția din acest an.

„Băbuţa aia are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă. Mai are şi kilogramele pe care le are. Dar atunci când rade mingea, nici nu poţi să spui altfel pe româneşte, se duce de două ori mai repede decât la orice altă jucătoare. Acum, dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge la minge, asta este sigur. Dar poţi să o mişti?!

Ce a fost înainte, oul sau găina? Ce se întâmplă mai repede? Trimite ea lovitura care te termină sau poţi tu să o mişti cu prima lovitură şi cu a doua aproape să câștigi punctul? Dacă nu termini punctul repede, ea din trei lovituri prinde una câștigătoare. Matematic şi pe hârtie, Simona poate să câştige cu oricine şi destul de uşor”, a spus Ion Ţiriac pentru ProSport.

Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani) se va lupta pentru calificarea în finală la Wimbledon cu Barbora Strycova (locul 54 WTA, 33 de ani). Partida va începe după semifinala dintre Halep și Svitolina, programată la ora 15:00 pe Arena Centrală.

de Alexandru Barbu

Citește și: 

Ce e nou la Simona » Detaliul inedit care a ajutat-o în parcursul excelent la Wimbledon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
risc_mix
risc_mix  •  11 Iulie 2019, 19:56

Corect! Dacă o plimbi stânga-dreapta o,,rupi”. Nu mai poate. Dar dacă îi dai mingea în rachetă și îi permiți să-și pregătească decisiva ,, te-a rupt”. Are loviuri ,,nimicitoare”. Are încă o forță de taur.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  11 Iulie 2019, 17:11

Babuta babuta dar poate sa ți-o bata pe halep oricând!!! Eu zic sa îți vezi de mașinuțele tale ca nu ai făcut nimic pentru tenisul romanesc nici tu nici Năstase decât sa dați din gura... Ai făcut 2 3 stadioane și gata ești mare boss!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  11 Iulie 2019, 16:58

Probabil daca wada ar face un test antidoping corect s-ar topi eprubeta. Serena avea voie sa ia aceleasi dopante pentru care a fost tinuta pe tusa masha, pentru ca ea saracuta e bolnavioara...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează