SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ion Țiriac și la ce mai poate spera Simona Halep: „Aș vrea să greșesc complet, dar vine un alt animal din spate. Este ceva ce n-ai mai văzut!”

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 14:13 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 15:04

Fostul jucător de tenis Ion Țiriac (84 de ani) e de părerere că Simona Halep nu trebuia să fie suspendată chiar dacă a fost depistată pozitiv! Omul de afaceri a declarat la „Prietenii lui Ovidiu” că sportiva trebuia suspendată abia după ce s-ar fi luat o decizie finală în cazul de dopaj.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj după ce-a fost depistată pozitiv. După luni și luni de judecată, în care și-a căutat dreptatea, jucătoarei de tenis i-a fost redusă suspendarea inițială la doar 9 luni. Și-a putut reveni pe teren, jucând deja la turneul de la Miami.

Ion Țiriac a răbufnit în platoul GSP: „Sunt normali la cap?! Mortul e de vină! Eu i-aș rade pe toți”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac a răbufnit în platoul GSP: „Sunt normali la cap?! Mortul e de vină! Eu i-aș rade pe toți”

Ion Țiriac: „Te joci cu viața unui om. Nu poți să faci treaba asta”

Ion Țiriac, unul dintre oamenii care au stat lângă Halep în ultimii ani și unul dintre sfătuitorii jucătoarei, a declarat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”: „Asta a fost greșeala ei: echipa!”.

Omul de afaceri a intrat în pielea Simonei Halep și-a dezvăluit ce trebuia să facă sportiva din Constanța. „«Eu nu stau suspendată o săptămână că n-am făcut nimic! Atenție! Te joci cu viața unui om. Nu poți să faci treaba asta». Acum au descoperit că sângele că n-are nimic?!”, a spus Ion Țiriac.

Care a dezvăluit un episod la care a fost martor, „o treabă superbă în Statele Unite”.

„Am asistat când George Michael era șeful Senatului la un interviu pe care l-a avut acolo la Capitol. M-a luat cu el și m-a așezat să stau zece minute. «Mister senator, Bill W. Clinton este acuzat de...».

«Georgică, stai puțin! E adevărat. Vorbești de președinte?». «Da!». «Este și el cetățean. Toată lumea poate să acuze de ce vrei și ce nu vrei. Președintele ăsta are atât de lucru». Și Halep avea atât de lucru, să joace turnee, să se antreneze, cu sponsorii, cu astea...”, a explicat omul de afaceri.

Hai să lăsăm justiția să-și facă treaba! Când o ajunge la ultimul tribunal de sentință atunci mai vorbim. Și ultimul tribunal să-i dea sentința, chit că-i președinte sau cetățean. În perioada asta trebuia s-o lăsăm să-și facă datoria”, a spus Țiriac în cadrul emisiunii.

„Halep trebuia lăsată să joace!”

Și-a continuat să spună: „TAS e Dumnezeul, mai sus n-ai unde să ajungi. Nu poți să spui că cineva e vinovat înainte să fie declarat vinovat. Că-l declar eu, dumneata sau Vasilică. Halep trebuia lăsată să joace!”.

Simona Halep, primul meci de la revenire, în imagini/ foto Imago Images
Simona Halep, primul meci de la revenire, în imagini/ foto Imago Images
Simona Halep, primul meci de la revenire, în imagini/ foto Imago Images
Simona Halep, primul meci de la revenire, în imagini/ foto Imago Images
Simona Halep, primul meci de la revenire, în imagini/ foto Imago Images
+6 FOTO

Despre cum va arăta Simona Halep odată cu reluarea turneelor de tenis, Ion Țiriac are dubii.

„Are moral, are tot ce vrei. Nu știu dacă mai are fizicul care s-o ducă... E mult mai dur acum decât acum un an și jumătate. Se schimbă tenisul pe zi ce trece. Vine tineretul din spate, care este alt animal. Este ceva ce n-ai mai văzut până acum.

Cu viteza de lovire, de execuție. Că poate să devină jucătoare în primele zece cred că da. Dar să câștige un Grand Slam mi-e greu să cred! Aș vrea să greșesc complet!”, a mai declarat Țiriac.

Citește și:

Simona Halep, schimbare radicală de look: „Fericită să te numesc prieten”
LOOK
Simona Halep, schimbare radicală de look: „Fericită să te numesc prieten”
Simona Halep revine pe suprafața care i-a adus nouă trofee în trecut » Incredibil: cât timp a trecut de la ultimul meci pe zgură
WTA
Simona Halep revine pe suprafața care i-a adus nouă trofee în trecut » Incredibil: cât timp a trecut de la ultimul meci pe zgură

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
monika.
monika.  •  09 Aprilie 2024, 12:27

Asta mai lipsea, sa apara un militian, care ne trimite la munca fortata si ne vrea moartea, daca indraznim sa criticam. Cineva a uitat sa-i dea stelele cuvenite. Deja tremuram de frica lui.

Freyya
Freyya  •  08 Aprilie 2024, 19:43
Postat de Dodeliniho pe 08 Aprilie 2024, 06:03

Ce pot sa zic de tine. *** te iei de un om care s-a drogat fără sa vrea. Nu vezi ca ești prost? Lăsați dracu invidia ca vă omoară, iar fata asta a făcut pentru România mai mult decât toți reta. Redați care o critică aici împreună cu tine. Bai dar cât de nesimțit sa fi sa faci ce faceți voi? *** Lumea nu mai are nevoie de voi sincer, unul ca tine distruge lumea doar din invidie. Când vezi ca vecinul face ceva în casă lui ai invidie mare. Nu? Te roade pe interior și vrei să-l omori. Bai du-te și caută-te la cap ca ai probleme grave. Aici va dau mesaj tuturor care bârfiți. Și ma rog la Dumnezeu sa va ia de pe pământ ca nu mai este în regulă. Sa stai sa vezi ce face x și y când tu nu faci absolut nimic cu viața ta. Știți care sunt invidioși, aia care nu au un serviciu, dar nici nu vor sa se angajeze de lene. Hai ca v-am nimerit dați-vă dracu

vorbesti de dopata natiei, rusinea circuitului WTA ca a facut ceva pentru romania? a facut ceva PE romania: hrana ta de zi cu zi. nimic nu scoate pata din DOPATA!

neutrino
neutrino  •  08 Aprilie 2024, 16:34
Postat de bogat pe 08 Aprilie 2024, 09:31

Are dreptate in principiu, insa discuta discutii. Iar George Michael nu a fost niciodata presedintele senatului american. Nici Elton John si nici Eric Clapton. :))

Cel mai probabil a fost vorba de senatorul american George J. Mitchell. Ori domnul Țiriac n-a pronunțat bine, ori ziaristul a auzit sau a transcris prost. :)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează