SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Ion Țiriac, nou atac tăios la adresa lui Gerard Pique: „Eu sunt atât de inteligent încât îmi dau seama când sunt prost”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 12:48

Ion Țiriac (80 de ani) continuă să fie nemulțumit de schimbările de format competițional al Cupei Davis și îl critică din nou pe Gerard Pique (32 de ani), unul dintre organizatorii turneului mai sus menționat. 

Omul de afaceri a avut un derapaj la adresa Federației Internaționale de Tenis:

„Uite, handicapații ăștia au vândut singurul bun de valoare pe care îl avea Cupa Davis (n.r. sistemul acasa-deplasare).  

Vinzi Cupa Davis după 120 de ani. Am fost singurul care s-a ridicat și le-am spus că eu sunt atât de inteligent încât îmi dau seama când sunt prost. Și când sunt prost, îl las pe altul să îmi facă treaba”, a spus Ion Țiriac într-un dialog cu Virgil Stănescu pentru SportsED Talks, conform Pro x. 

În 2019 s-a desfășurat prima ediție a Cupei Davis după noul format. Astfel, anul acesta meciurile s-au disputat într-o locație unică și în doar șapte zile, față de vechiul format când meciurile se întindeau pe durata unui an. Acum nu se mai joacă în formatul cel mai bun din 5 seturi, ci din 3 seturi. 

„I-am spus: extraordinar ce faci la tenis, știi mult tenis, așa cum și eu știu mult fotbal. Am vorbit cu FIFA, vreau penalty-ul să se bată cu capul și nu a înțeles cum cu capul. Nici eu nu înțeleg cum vede el tenisul”, spune Țiriac. 

Țiriac îl distruge pe Gerard Piqué: "Vii tu să mă înveți tenis pe mine!?" + scandal monstru la nivel înalt 

Vezi și:

Simona Halep, lăudată de Francesca Schiavone » Italianca vrea s-o antreneze: „E talentată și are potențial”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
267890
267890  •  16 Decembrie 2019, 19:32

Are perfecta dreptate Tiriac, dar uita oare ca banul face legea si nu numai legea ci stabileste si castigatorii.

347655969058390
Ion Popescu  •  15 Decembrie 2019, 11:13

Cine se ocupa acum de Cupa Federatiei - la fete ? De ce s-a schimbat totul ?

347655969058390
Ion Popescu  •  15 Decembrie 2019, 11:10

Oare poate un analist sportiv sa scrie un articol in care sa aflam cum un fotbalist la care inteligenta statea in piciorul cu care lovea mingea sa se ocupe de tenis, sa hotarasca destinele cupei Davis ? De ce organizarea cupei Davis a incaput pe mana/piciorul fotbalistului ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează