SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚIE

Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, face un anunț sumbru: „Tenisul românesc va muri la fel ca gimnastica!”

Ion Țiriac, președintele FRT, în studioul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”
Ion Țiriac, președintele FRT, în studioul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 18:31

Ion Țiriac (80 de ani), președintele FRT, se declară sceptic în privința viitorului pe care tenisul de performanță îl va avea în România.

„Asta e echipa României de FED Cup și, cu toată responsabilitatea, spun că, dacă nu se iau măsuri imediat, tenisul va muri la fel ca gimnastica! O să dispară! Nu văd nicio șansă în lumea asta să facă cineva ceva, pentru că nimănui nu-i pasă. Nu e trist că nu vor, ci că nu le pasă. Pentru că prin sport salvezi tineretul”, a declarat Țiriac pentru ProSport.

„Știți ce se întâmplă cu tenisul după Halep? Deșertul! Sahara. Ce să mai avem? Niciuna nu e în primele o sută în clasament. Niciuna! Ce semeni, aia culegi.

N-ai semănat, n-ai de unde! E imposibil. Ca și la gimnastică, ce să faci cu 200 de copii? N-ai ce să faci”

Ion Țiriac, în emisiunea GSP „Prietenii lui Ovidiu”

VIDEO // Ion Țiriac, mesaj pentru clasa politică din România: „Uitați-vă peste graniță, la maghiari! Au făcut din sport prioritatea numărul 1"

vezi și:

Simona Halep, principală favorită la Dubai » Mouratoglou salută revoluția anunțată în regulamentul competiției: „E un pas imporant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  08 Februarie 2020, 12:59
Postat de Mihai Romanciuc pe 08 Februarie 2020, 10:15

Karoline Wosniaki este daneza d-le Deusdat,sau poate nu te prea uiti la tenis.

Dl Deusdat se referea la situatia din prezent a regatului nordic, Caroline Wozniacki s-a retras din activitatea sportiva. Cea mai buna jucatoare din actualul lot de FedCup al Danemarcei este dincolo de locul 200 in clasamentul WTA.

181984626352104
Mihai Romanciuc  •  08 Februarie 2020, 10:15

Karoline Wosniaki este daneza d-le Deusdat,sau poate nu te prea uiti la tenis.

180190845824463
Mihnea Iorga  •  08 Februarie 2020, 09:49

Cu asemenea presedinti de federatii nici nu are cine si ce sa vina din urma. Sa amintim doar cateva din maretele realizari ale lui Tiric din pozitia pe care a ocupat-o: in mandatul sau s-a pierdut turneul WTA de la Bucuresti, nu a initiat niciun dialog cu autoritatile pentru a gasi o cale de renovare a arenelor BNR, cu exceptia lui Halep si-a batut joc de celelalte jucatoare: lui Buzarnescu i-a pocit intentionat numele, de existenta Anei Bogdan sau a Soranei Cirstea pare ca nici nu stie atunci cand afirma ca nimeni nu mai este in top 100 dupa ce fetele astea au muncit atat ca sa revina pe aceste pozitii, etc...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează