SPORTURI  »  TENIS  »  PERSONALITĂȚI

„Ăsta mi-a produs o impresie uriașă” » Cele 3 mari personalități care l-au dat pe spate pe Ion Țiriac

Miliardarul Ion Țiriac +8   FOTO
Miliardarul Ion Țiriac

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 19:48 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 20:35

Miliardarul Ion Țiriac a explicat pentru revista pasionaților de mașini Porsche care sunt cele 3 personalități care l-au impresionat cel mai mult în viața sa. 

  • Cele 3 nume pe care le-a nominalizat Ion Țiriac au fost fostul președintele SUA Richard Nixon, ultimul șah al Iranului Mohammad Reza Pahlavi și Ferry Porsche, fiul celui care a inventat brandul Porsche.
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo a spus tot: „Îi plăcea la nebunie, niciodată nu mai făcuse asta”
REVELION
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo a spus tot: „Îi plăcea la nebunie, niciodată nu mai făcuse asta”

Ion Țiriac: „În viața mea au fost doi-trei oameni care au reușit să mă impresioneze”

„În viața mea au fost doi-trei oameni care au reușit să mă impresioneze. Și nu sunt un om ușor de impresionat. Unul era Nixon, cu prezența sa veselă. Poate a fost și megalomania mea, gândindu-mă că eram în prima delegație comunistă românească care a fost primită vreodată la Casa Albă în ’69. Dar când Nixon a intrat în cameră, i-ai simțit prezența.

Al doilea a fost șahul Persiei. Și al treilea: Ferry Porsche. Îmi amintesc în 1984 când m-am dus să iau modelul 959. Făcuseră 200 și am ajuns la el să iau o mașină. Eram însoțit de acest băiat care tocmai câștigase Wimbledon. 17 ani, blond, nu avea permis de conducere (n.r. – Boris becker). Și am intrat în biroul acestui domn, Ferry Porsche. 

Porsche mi-a făcut o impresie uriașă”, a declarat Ion Țiriac, citat de Ziare.com.

„Vai de mine și de mine! Ar fi avut 160 de milioane de euro în plus! » Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep
WTA
„Vai de mine și de mine! Ar fi avut 160 de milioane de euro în plus! » Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep

Ion Țiriac, sfat inedit pentru tineri: „Eu așa aș proceda, dacă aș avea 30 de ani acum”

Ion Țiriac (83 de ani), fost jucător important de tenis și unul dintre cei mai bogați afaceriști români, a fost întrebat în cadrul unui interviu ce sfat le-ar da tinerilor antreprenori din România. Răspunsul lui Ion Țiriac.

Citește și alte știri despre Ion Țiriac: 

NY Times, poveste incredibilă cu Ion Țiriac » Cum și-a pierdut toți banii la ruletă: „Era o avere”

Cum îl cheamă, de fapt, în buletin pe Ion Țiriac: „Am vrut să schimb numele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează