SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ion Țiriac, veste proastă pentru români: „Halep mi-a zis că nu vrea să joace la Fed Cup” » Motivul Simonei

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 22:01

Ion Țiriac (80 de ani) a declarat că Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) nu-și dorește să participe la Fed Cup.

Simona mi-a zis că nu vrea să vină să joace la Fed Cup, pentru că se concentrează pe Jocurile Olimpice”, a declarat Ion Țiriac la SportEd Talks.

Decizia Simonei nu miră, totuși. Sportiva noastră a declarat în luna iunie că nu este de acord cu modificarea formatului, fapt care deja s-a întâmplat.

„Iubesc Fed Cup, nu aş modifica ceva. Dacă se va schimba ceva, nu voi mai juca. Îmi place formatul actual. Dacă îl modifică, va fi complicat deoarece Fed Cup înseamnă să joci acasă şi în deplasare. Nu este senzaţie mai puternică decât să joci acasă”
Simona Halep, în luna iunie

FED Cup s-a schimbat radical, astfel că, din 2020, competiția pe echipe a tenisului feminin va avea un nou format, cu o finală de 12 echipe disputată în aprilie, pe zgură, la Budapesta.

„World Cup of Tennis”, Cupa Mondială a Tenisului, se va numi noua schemă de desfășurare, care ia locul Grupei Mondiale I și II. Numărul echipelor participante se mărește de la 8 la 20, iar acestea se vor întrece pentru a deveni campioane. 12 națiuni se vor califica pentru Fed Cup Finals – un turneu programat pentru 14-19 aprilie, la Budapesta, pe zgură.

18.000.000 $e totalul premiilor pentru turneul final, 12 milioane mergând spre jucătoare și 6 spre federațiile naționale

NAȚIUNILE CARE VOR LUA PARTE LA CALIFICĂRI

Belarus, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Elveția, Germania, Japonia, Kazahstan, Letonia, Marea Britanie, ROMÂNIA, Rusia, Slovacia, Spania, SUA.

VEZI ȘI:

DAVIS CUP // VIDEO Momente DUREROASE la conferința Serbiei: Djokovic și colegii săi au plâns fără oprire, odată cu retragerea din tenis a lui Janko Tipsarevic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
115133402542612
Tudor Costea  •  23 Noiembrie 2019, 15:56

Sunteti ca *** daca nu participa 1 data la fed cup inseamna ca nu a jucat niciodata in aceasta competitie. In meciul cu franta a aratat ca nu poate castiga de una singura fed cup. Ma doare intr-o anumita parte a corpului daca Halep uita de fed cup pana la retragere .Daca este sanatoasa poate castiga la Paris mai multe trofee decat o rusoaica dopata .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popiques
popiques  •  23 Noiembrie 2019, 10:46
Postat de flojo pe 23 Noiembrie 2019, 08:15

Vai de capul tău, cu gândirea ta!

vai de capul tau punct.

idi53
idi53  •  23 Noiembrie 2019, 10:28

Nu va mirati pt ca anul viitor va veni cu RETRAGEREA Simonei din tenis pt ca ***..!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează