SPORTURI  »  TENIS  »  VALENCIA - REAL MADRID

FOTO Cine e jucătoarea de tenis din România care a trăit de pe stadion victoria dramatică a lui Real Madrid din La Liga

Sursă foto:https://www.instagram.com/irina.bara/ +12   FOTO
Sursă foto:https://www.instagram.com/irina.bara/

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 09:08 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 09:34

Irina Bara (26 de ani, 113 WTA) a asistat aseară, din tribunele de pe „Mestalla”, la duelul plin de dramatism dintre Valencia și Real Madrid, încheiat 1-2.

Jucătoarea de tenis din România a participat săptămâna trecută la turneul ITF de la Valencia, acolo unde a fost învinsă în sferturi de Viktoriya Tomova. Irina a participat și în proba de dublu de la Valencia, unde a făcut pereche cu Andreea Prisăcariu, cele două fiind învinse în semifinale. 

Irina n-a ratat ocazia de a merge la superduelul Valencia - Real Madrid, ea fotografiindu-se din înaltul tribunelor de pe impunătorul „Mestalla”.

Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
+8 FOTO

Valencia - Real Madrid 1-2. Umărul lui Benzema a decis liderul din La Liga

Real Madrid a învins-o pe Valencia, scor 2-1, în runda cu numărul 5 din La Liga. 

Hugo Duro a deschis scorul pentru „lilieci” în minutul 66, după un șut perfect trimis în diagonală, din careu. Când Valencia se pregătea să celebreze fotoliul de lider, Realul a întors scorul în numai 4 minute

Vinicius, șut deviat decisiv de Foulquier, a egalat (85). Assist Benzema. Iar Benzema, cu umărul, a adus victoria trupei lui Ancelotti! Assist Vinicius.

Real Madrid, cu 13 puncte, e noul lider din Spania! Atletico Madrid și Valencia, ambele cu 11 puncte, completează podiumul.

Valencia - Real Madrid » Echipele de start

Valencia: Mamardashvili - Correia, Gabriel, Alderete, Lato - Carlos Soler, Wass, Guillamón, Foulquier - Guedes, Maxi Gómez 
Antrenor: Jose Bordalas

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Nacho - Casemiro, Valverde, Modric - Hazard, Benzema, Vinicius 
Antrenor: Carlo Ancelotti

Câștigarea Balonului de Aur este un vis pentru fiecare jucător. Ceea ce vreau eu este să ajut echipa. Însă, fiecare jucător vrea să câștige acest trofeu, și eu la fe - Karim Benzema, Real Madrid

Cum arată al 3-lea echipament al lui Real Madrid pentru noul sezon

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Final nebun de meci în Valencia - Real! » Umărul lui Benzema a decis liderul din La Liga

FOTO PSG câștigă, dar la Paris nu e liniște! Al 3-lea meci fără gol pentru Messi + primele tensiuni: Leo, schimbat, a refuzat să dea mâna cu Pochettino!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
florar
florar  •  20 Septembrie 2021, 09:51

Be gesepistilor,sunteți praf!!!! Voi știți cum a fost învinsă Bara de bulgăroaică săptămâna trecută? La 3 mingi de meci ale lui Bara la 5-1 în decisiv!!!! Deci 40-0 la 5-1 româncă a pierdut meciul !!!!Asta este peste cum a câștigat Realul meciul....Va scăpa știrea care voi trebuia să o știți....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează