SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, în finala probei de dublu de la Transylvania Open! » Au trecut în semifinale de Begu și Mitu

Irina Bara (foto: Raed Krishan/GSP)
Irina Bara (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 15:00 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 15:20

Irina Begu și Andreea Mitu a fost eliminate în semifinalele probei de dublu de la Transylvania Open.

Cele două românce au fost învinse greu, în trei seturi, de perechea formată din Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, scor 3-6, 6-2, 7-10, după un meci care a durat o oră și 24 de minute.

Bara și Gorgodze așteaptă să afle care este perechea cu care se vor înfrunta în finala de duminică. A doua semifinală se va juca în jurul orei 18:30 și va aduce față în față perechile Natela Dzalamidze/ Kaja Juvan și Aleksandra Krunic / Lesley Pattinama Kerkhove.

Begu și Mitu, eliminate în semifinale la Transylvania Open

În primul set, Bara și Gorgodze au început mai bine și au condus cu 3-1, dar au fost egalate. La 4-3, Begu și Mitu și-au pierdut serviciul pentru a doua oară în set, iar Bara și Gorgodze au câștigat setul cu 6-3.

Irina Begu și Andreea Mitu și-au ridicat nivelul în setul secund. Au condus cu 5-0, după două break-uri. Bara și Gorgodze au încercat să revină, au câștigat două game-uri, dar Begu și Mitu au câștigat setul cu 6-2, iar meciul a ajuns la super tiebreak.

În startul super tiebreak-ului, Begu și Mitu au început mai bine. Au avut 4-1 și 7-4, dar au fost egalate de fiecare dată. La 9-7, Bara și Gorgodze au fructificat prima minge de meci și și-au asigurat calificarea în finală.

Astfel, Bara a obținut a doua victorie fața lui Begu, pe care a eliminat-o și în primul tur al probei de simplu, scor 7-6 (2), 0-6, 6-4.

La meci a asistat și Simona Halep, care în jurul orei 17:00 va juca în semifinala probei de simplu, cu Marta Kostyuk.

Citește și: 

Emma Răducanu nu își vizitează bunica, dar promite: „100% mă întorc în România! Turneele de aici vor avea prioritate”

Ce a făcut Simona Halep în dimineața meciului cu Marta Kostyuk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează