SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Irina Begu a ajuns în "sferturi" la Charleston » Românca a profitat de abandonul Ekaterinei Makarova

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2015 10:26

Irina Begu, cel mai bine clasată componentă a echipei de Fed Cup pentru meciul contra Canadei, face un turneu excelent la Charleston.

Românca s-a calificat în "sferturile" turneului de la Charleston, după ce a trecut de Ekaterina Makarova. Rusoaica, locul 8 WTA și a doua favorită a turneului, a acuzat probleme stomacale și meciul dintre cele două nu s-a mai disputat.

Begu, locul 36 WTA și cap de serie numărul 13, va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 5 şi Lara Arruabarrena, locul 83 WTA.

Pentru accederea în această fază, românca va primi 16.725 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Andreea Mitu, componentă a echipei de Fed Cup, este și ea calificată în "optimile" turneului de la Charleston, unde va juca împotriva americancei Madison Keys, locul 20 WTA.

Meciul de Fed Cup, România - Canada, se va disputa în perioada 18-19 aprilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  09 Aprilie 2015, 17:13

*** a navalit in redactia voastra, meciul trebuia sa se dispute astazi........." meciul dintr cele doua nu s-a mai disputat" ???????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comabi
comabi  •  09 Aprilie 2015, 14:44

Super :)! Chiar o veste buna. De Kerber a trecut la Melbourne, iar cu iberica a avut un singur meci, de un set, irelevant. Deci sanse ar avea sa prinda semifinalele.

gizeh
gizeh  •  09 Aprilie 2015, 13:51

BAFTA,Irina..!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează