SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA RIO

Irina Begu a ajuns în "sferturi" la Rio: victorie solidă cu Bethanie Mattek-Sands!

Tennis
Tennis

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 21:58

Ieri, Irina Begu a făcut un meci solid, sigur contra americancei Bethanie Mattek-Sands, pe care l-a cîştigat cu 6-2, 6-4, în o oră şi 28 de minute, calificîndu-se în "sferturile" turneului WTA International de la Rio de Janeiro.

Pentru al doilea an la rînd, românca ajunge în respectiva fază a concursului brazilian, care anul trecut debuta în circuit. De asemenea, Irina a cucerit în 2014 titlul la dublu, alături de argentinianca María Irigoyen.

"Mă bucur că m-am întors aici", a spus Begu, "întîi pentru că joacă pe zgură, apoi pentru că e un oraş grozav, iar turneul e foarte bine organizat. Voi încerca mereu să joc aici, deşi depinde de locul în clasament".

Anul trecut, revenind după o accidentare la umăr, Irina a ales să joace mai multe concursuri în America de Sud, între care şi Rio, iar rezultatele bune de acolo i-au readus încrederea.

"Îţi aminteşti ce bine e să joci în turneele importante, să îmbunătăţeşti mereu lucrurile ca să fii acolo unde crezi că îţi este locul", a explicat românca, 34 WTA.

Favorită 2, ea o va întîlni în "sferturi" pe Julia Glushko, 149 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ohio
ohio  •  20 Februarie 2015, 14:19

Bavo,Irina.Ai potential sa urci chiar intre primele 20.Suntem alaturi de tine azi!

thedronius
thedronius  •  19 Februarie 2015, 10:21

'Voi încerca mereu să joc aici, deşi depinde de locul în clasament.' De aici deduc ca e pusa pe fapte mari. Bravo Irina! Hai cu top 10!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Februarie 2015, 09:28

...Bravo Irina...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează