SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Irina Begu a comentat absența Simonei Halep de la Fed Cup: "Să ne vedem de treaba noastră"

Irina Begu, în timpul duelului cu Germania din Fed Cup, din aprilie 2016 / FOTO: Raed Krishan
Irina Begu, în timpul duelului cu Germania din Fed Cup, din aprilie 2016 / FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 15:13

Irina Begu (28 WTA) a prefațat partida de Fed Cup pe care România o va disputa în fața Belgiei în acest week-end.

Bucureșteanca crede că absența Simonei Halep este una importantă și admite că experiența jucătoarei de pe locul 4 WTA ar fi ajutat mult echipa în contextul meciului cu Belgia.

"Mi-am dorit întotdeauna să fiu prezentă la meciurile de Fed Cup. Mă bucur că sunt aici şi sper să aducem o bucurie românilor în weekend. Acasă m-am simţit mereu bine, m-au încurajat şi îmi doresc ca şi de data asta să se întâmple la fel. Sper să câştigăm această partidă şi să rămânem în Grupa Mondială.

Toate jucătoarele belgiene sunt periculoase, trebuie să fim foarte atente pentru că la Fed Cup nu contează clasamentul WTA. Fed Cup-ul este diferit de turnee. Va fi un pic mai greu fără Simona, pentru că ea, fiind numărul 4 mondial, a adus câte un punct-două întotdeauna. Bineînţeles că vom simţi lipsa ei, dar vom încerca să ne vedem de treaba noastră şi să câştigăm", a spus Irina Begu, conform TV Digi Sport.

"Nu cred că domnul Năstase va fi calm la meciuri. La Roland Garros a fost prezent la meciurile mele. Am avut plăcerea să fie lângă mine atunci şi ştiu că e un pic mai agitat, dar sunt sigură că pe teren va încerca să fie mai calm.

Cu siguranţă va avea un aport foarte mare ţinând cont de experienţa pe care o are. Este o onoare pentru noi să îl avem căpitan de echipă" Irina Begu

Echipa de Fed Cup a României va întâlni Belgia, în perioada 11-12 februarie, confruntarea urmând să se dispute la Sala Polivalentă din Bucureşti.

COMPONENŢA ECHIPEI ROMÂNIEI DUPĂ RETRAGEREA SIMONEI HALEP:

Irina Begu (28 WTA)
Monica Niculescu (35 WTA)
Sorana Cîrstea (59 WTA)
Patricia-Maria Ţig (104 WTA)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  07 Februarie 2017, 20:48

Un agitat mai lipsea fetelor, ca-n rest au de toate...

marian0904
marian0904  •  07 Februarie 2017, 20:48

Bagati tare fetelor! Iar pentru Nasty un sfat: sa fie primul suporter al fetelor.

560928364107122
Marcel Jeler  •  07 Februarie 2017, 18:46

Succes fetelor! O sa câștigați fără Halep căci ea v-a lăsat cu ochii în soare de câte ori a fost solicitată, iar când a venit a pierdut si aici . Amintiti-va !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează