SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MOSCOVA

Irina Begu a trecut de primul tur la Moscova » Se va duela cu una dintre favorite

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 16:21

Irina Begu (56 WTA) s-a impus în trei seturi în fața Elenei Rybakina (497 WTA), în primul tur al turneului WTA de la Moscova, scor 6-1, 3-6, 6-3.

Partida a durat o oră și 40 de minute, iar în runda a doua va juca împotriva Anastasijei Sevastova, favorita a patra a turneului de la Moscova.

Sevastova și Begu au mai jucat de două ori în acest an, la Dubai și Roma, iar ambele confruntări au fost câștigate de letonă. Singurul meci în care s-a impus Irina Begu a fost în 2011, la Dallas.

Pentru calificarea în turul al doilea, Irina Begu primește un premiu de 12.130 de euro și 55 de puncte WTA. Competiția de la Moscova are loc în această săptămână, iar primtre favorite se numără Kristina Mladenovici (13 WTA), CoCo Vandeweghe (15 WTA), Elena Vesnina (19 WTA) și Maria Sharapova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează