SPORTURI  »  TENIS  »  ȚIRIAC FOUNDATION TROPHY

Irina Begu, în finala Țiriac Foundation Trophy! Victorie categorică în fața unei foste finaliste de Grand Slam

FOTO: Facebook @tiriacfoundationtrophy
FOTO: Facebook @tiriacfoundationtrophy

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 18:07 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 18:07

Irina Begu (32 de ani, 41 WTA) a învins-o pe italianca Sara Errani (35 de ani, 115 WTA), scor 6-2, 6-2, și s-a calificat în finala Țiriac Foundation Trophy, competiție din categoria WTA 125 organizată la București. 

  • Irina Begu - Reka-Luca Jani (31 de ani, 114 WTA), finala Țiriac Foundation Trophy, este programată duminică, de la ora 13:00.

România va avea o reprezentantă în finala celui mai important turneu organizat în București anul acesta. Irina Begu, a doua favorită a competiției, și-a confirmat statutul. Nu a cedat niciun set toată săptămâna, iar astăzi s-a distrat în semifinala cu Errani. 

Italianca, aflată aproape de apusul carierei, a fost dominată la toate aspectele. A servit modest, ca de obicei, și nu a avut răspuns în fața returului agresiv al Irinei. 

Sportiva „tricoloră” a fost în formă și pe propriul serviciu, câștigând 76% dintre punctele jucate cu prima minge. Begu i-a oferit o singură oportunitate de break adversarei și a tranșat partida într-o oră și 37 de minute. 

5 trofee de Grand Slamare Sara Errani la dublu. A jucat și o finală la simplu, la Roland Garros 2012

Irina Begu, în finala Țiriac Foundation Trophy

În ultimul act, Irina o va întâlni pentru prima dată în carieră pe unguroaica Reka-Luca Jani.

Irina Begu are șansa unui nou trofeu în anul 2022. A cucerit titlul la Palermo, primul după o „secetă” de 5 ani.

VIDEO Ion Țiriac, anunț uriaș despre cele două românce ajunse în finala de la Wimbledon: „Suntem de acord să le trimitem imediat la academia lui Nadal”

Citește și alte știri din tenis: 

Real Madrid, gata să organizeze un meci de retragere pentru Federer chiar pe „Bernabeu” » L-ar avea adversar pe rivalul său de-o viață

Badosa salută curajul Simonei Halep: „Îți mulțumesc că ai împărtășit aceste lucruri cu noi! Atât de sinceră și deschisă”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Jean33
Jean33  •  17 Septembrie 2022, 18:25

pacat ca v-ati batut joc de fanii tenisului si ati pus biletul de intrare 100 de ron de persoana. Probabil ca sunt in tribune doar pile si cunostiinte ale primariei, federatiilor, etc. De fapt, oglinda societatii romanesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează