SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NEW HAVEN

Irina Begu, în criză profundă: 6 înfrângeri la rând în turul I! » Ana Bogdan intră pe tabloul principal la New Haven

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 09:33

Irina Begu, locul 55 WTA, 27 de ani, continuă să treacă printr-o serie neagră și a fost din nou eliminată în turul I al unui turneu.

Irina Begu a pierdut în primul meci de la New Haven, fiind învinsă categoric de australianca Daria Gavrilova, locul 23 WTA, scor 2-6, 1-6, după un meci care a durat o oră și opt minute. Jocul la serviciu al Irinei a fost foarte slab, jucătoarea noastră pierzând de cinci ori game-urile în care a servit.

Înfrângerea de la turneul american adâncește perioada de criză a Irinei Begu. Românca a ajuns la al șaselea turneu consecutiv în care pierde în turul I. Ultima victorie a lui Begu datează din 31 mai, când o învingea pe Shuai Zhang, locul 27 WTA, în turul II la Roland Garros.

Ana Bogdan a trecut de calificări

Ana Bogdan, locul 78 WTA, s-a calificat pe tabloul principal la New Haven. În ultimul tur al calficărilor, Ana a trecut de Rebecca Peterson, locul 72 WTA, scor 7-6, 6-3. În turul I la New Haven, Ana Bogdan o va întâlni pe Camila Giorgi, locul 40 WTA. Meciul va avea loc azi, în jurul orei 18:30.

Câștigătoarea ar fi trebuit să o înfrunte în turul secund pe Simona Halepdar liderul mondial s-a retras în această seară de la New Haven. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  20 August 2018, 22:54

Cheltuie banii degeaba, turism pagubos pe terenurile de tenis. Cred ca ar fi mai eficienta la cratita (oare se pricepe?). In tenis cred ca va cobori repede, nu o mai apuca revelionul in primele 100. Dar, sunt banii ei, face ce doreste..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează