SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HUA HIN

IRINA BEGU - SAISAI ZHENG 2-6, 4-6 // Irina Begu, eliminată în optimile de finală ale turneului de la Hua Hin

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 13:16

Irina Begu (28 de ani, 71 WTA)a fost eliminată de chinezoaica Saisai Zheng (24 de ani, 42 WTA), scor 2-6, 4-6, în optimile de finală ale turneului tailandez de la Hua Hin.

Irina nu a făcut față jocului agresiv prestat de chinezoaică la retur. Dacă în partida din primul tur, contra rusoaicei Evgenyia Rodina, Begu a avut un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 82 %, astăzi a terminat meciul cu doar 45 %.

3ași a reușit Begu în primul tur, niciunul astăzi

Dacă setul întâi a fost unul fără istoric, manșa secundă s-a decis la mustață. Românca a condus cu un break, scor 4-2. A fost egalată și a cedat un game maraton, cel decisiv, după ce a avut 4 șanse să îl adjudece.

Zheng a câștigat partida într-o oră și 32 de minute, scor 2-6, 4-6, și va juca în sferturile de finală împotriva câștigătoarei din înfruntarea Ajla Tomljanovic (49 WTA) - Kateryna Kozlova (95 WTA).

Vezi și: 

Petra Kvitova, profund impresionată de Simona Halep: „Mi-a trimis 3 mesaje superbe”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
viomarmi22
viomarmi22  •  30 Ianuarie 2019, 16:33

Begu este o jucătoare puturoasă și-atât !!! La fizicul ei trebuia să fie în top 10 WTA, numai că nu tratează serios multe momente cheie din jocul de tenis, pur și simplu adoarme când nu te-aștepți și greșește lamentabil, parcă ar fi o începătoare !!!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  30 Ianuarie 2019, 13:45

Se vor reintalni in mai putin de o ora la dublu. Irina cu Monica, Saisai cu japoneza Nara. Trebuie spus ca la dublu Zheng e o jucatoare mult mai buna, cu semifinale de GS in palmares.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  30 Ianuarie 2019, 13:38

Trist e ca a pierdut la o jucatoare fara mari veleitati. Am vazut-o de doua ori jucand cu Simona, nu i-a pus nicio problema. Nu e nici Wang, nici Zhang, nici Peng, jucatoare care intr-o zi buna pot fi greu de batut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează