SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

S-a retras și Irina Begu de la Transylvania Open!

Irina Begu, Foto: Imago Images
Irina Begu, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 13:07 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 13:15

Irina Begu (32 de ani, #33 WTA) nu va mai participa la Transylvania Open, turneu care se va desfășura între 10 și 16 octombrie la Cluj-Napoca.

Românca s-a retras de pe tabloul principal din cauza unor probleme medicale.

Timişoara e fruncea ruşinii! Ce se întâmplă cu stadionul „Dan Păltinișanu” + Plan pentru noua arenă
STADION
Timişoara e fruncea ruşinii! Ce se întâmplă cu stadionul „Dan Păltinișanu” + Plan pentru noua arenă

S-a retras și Irina Begu de la Transylvania Open

Begu, 33 WTA, a jucat ultimul meci săptămâna trecută, fiind învinsă de Ana Bogdan în „sferturile” turneului WTA 250 de la Parma, cu 6-2, 7-6 (6). Locul ei pe tabloul de simplu a fost luat de britanica Harriet Dart.

S-au mai retras din turneul de la Cluj-Napoca, potrivit organizatorilor, Sara Sorribes Tormo (Spania), Mayar Sherif (Egipt) şi Alexandra Krunic (Serbia). 

Locurile lor pe tabloul principal au fost luate de Xinyu Wang (China), Dalma Galfi (Ungaria) şi Varvara Graceva (Rusia).

VIDEO. Emma Răducanu nu mai joacă la Transylvania Open

Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, a anunțat joi, la GSP Live, că Emma Răducanu (19 ani, 67 WTA) nu va mai fi prezentă la turneul de la Cluj, care începe săptămâna viitoare. Campioana de la US Open 2021 acuză o accidentare la mână.

Transylvania Open 2022, turneu cu 32 de jucătoare pe tabloul principal, desfășurat pe suprafață hard, are premii totale de 251.750 dolari. Ediția inaugurală, din 2021, a fost câștigată de Anett Kontaveit, din Estonia, care nu i-a dat nicio șansă Simonei Halep în finală, scor 6-2, 6-3.

Citește și:

Frumoasa Eugenie Bouchard a luat la pas străzile din Cluj și a exclamat: „Sunt complet obsedată de România!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează