SPORTURI  »  TENIS  »  WTA FLORIANOPOLIS

Irina Begu, victorioasă la Florianopolis! A întors soarta finalei și a câștigat la treilea titlu WTA al carierei

Foto: Facebook/ WTA Brasil Tennis Cup
Foto: Facebook/ WTA Brasil Tennis Cup

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 19:36

Irina Begu s-a impus în finala turneului WTA de la Florianopolis, în fața unguroaicei Timea Baboș, în trei seturi, 2-6/6-4/6-3.

Românca este la al treilea titlu WTA din carieră, după cele obținute la Tashkent, în 2012 și anul trecut la Seul, iar după acest turneu va merge la Rio, unde se va alătura lotului olimpic al României.

După succesul de astăzi, Irina Begu va urca pe locul 25 în clasamentul WTA și pe locul 20 în ierarhia pentru Turneul Campioanelor.

În proba de simplu de la Jocurile Olimpice, Irina Begu o va întâlni în primul tur pe jucătoarea japoneză Nao Hibino (locul 84 WTA), în timp ce la dublu, unde face pereche cu Monica Niculescu, le va înfrunta pe favoritele cu numărul trei, Hao-Ching Chan și Yung-Jan Chan (Taipeiul Chinez).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
sakamoto
sakamoto  •  05 August 2016, 20:55

Felicitari Irina! Un rezultat bun, care rasplateste munca depusa. Babos este o tenismena puternica, foarte tenace, greu de invins. Cu atit victoria este mai pretioasa. Bravo!

timm
timm  •  06 August 2016, 21:15

Felicitari Camelia Begu si Ana Bogdan.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  06 August 2016, 14:27

Bravo Irina și mult succes la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro,ca dealtfel tuturor sportivilor români prezenți acolo.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează