SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Irina, de neoprit la Roma » Begu și Niculescu sunt în sferturile probei de dublu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 19:21

După victoria de la simplu, Begu s-a calificat și în sferturile probei de dublu de la turneul de la Roma, unde face pereche cu Monica Niculescu.

Cele două românce au trecut în optimi de perechea formată din Yung-Jan Chan si Anna-Lena Groenefeld, scor 2-6, 7-6(1), 10-8, după o partidă care a durat o oră și 30 de minute.

Pentru un loc în semifinale, Begu și Niculescu se vor duela cu învingătoarea meciului Babos/Șvedova - Giovine/Moratelli.

Mâine, Begu va juca în sferturile probei de simplu contra japonezei Misaki Doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
185117365204892
Vasile Tichiris  •  13 Mai 2016, 10:35

atat begu cat si niculescu sint fetele romaniei daca simona halep ajungea printr primele opt erau cinci sau sase articole cu elogi la valoarea lui simona halal presa sportiva parca ati fi platiti de halep de ce ati pus batista pe tambal vi sau rupt coardele daca halep nu este prietena cu begu atunci nici ea nu e romanca.toti sportivi buni trebuie tratatii in presa la fel fiitii romani alt fel veti fi uratii de romani

merace
merace  •  12 Mai 2016, 22:17

Irina Begu e in mare forma, a facut sferturi la Madrid, azi e in sferturi si la Roma, deci urca. Sa fie in forma si cu Misaki Doi, si apoi sa o bata si pe Serena! Eu chiar cred ca poate! Dar trebuie sa creada si ea! La fel si pentru Simona Halep, Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Patricia Tig si toate fetele din Romania care joaca in WTA! HAI ROMANIA!

merace
merace  •  12 Mai 2016, 21:37

Simona e de peste 2 ani in top 10 mondial. Asta e tot ce conteaza. Haituitorii ei pe net, nu sunt in nici un top mondial, doar isi exprima frustrarile sau isi fac datoria ca sa aduca rating la GSP, sau, si mai rau, zic rautati de placere, ca si cum asta i-ar face oameni mai buni... (daca nu cumva sunt copilasi scapati din mana de parinti) :o

Vezi toate comentariile (9)
Comentează