SPORTURI  »  TENIS  »  IDILĂ

Iubitul cool

Ana Ivanovici, Ivanovici, tenis
Ana Ivanovici, Ivanovici, tenis

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Ana Ivanovici e mulţumită să vadă în tribună chipul calm al prietenului, golferul Adam Scott

Pe cît de temperamentală e Ana pe teren, pe atît de cuminte stă Adam în lojă. Jucătorul australian de golf arăta ieri de parcă ar fi avut nevoie să-i fie verificat pulsul. "E plăcut să vezi o asemenea figură în public", a spus Ivanovici, "pentru că prin corpul tău trec atîtea emoţii. E bine cînd cineva te susţine indiferent de rezultat". Sîrboaica a trecut prin momente grele în meciul cu Anastasia Pavliucenkova, rusoaica revenind în setul 2 de la 0-4.

"Eu îmi arăt emoţiile atunci cînd joc", a explicat Ana. "Am suişuri şi coborîşuri, însă încerc să lucrez la acest aspect. Este ceva ce învăţ de la Adam, să fiu mai răbdătoare, să-mi păstrez controlul". Ieri a reuşit pînă la urmă, învingînd-o pe Pavliucenkova şi fixîndu-şi o întîlnire-şoc în semifinale cu Justine Henin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează