SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

REZUMAT VIDEO Jannik Sinner și Novak Djokovic, duel electrizant la Turneul Campionilor » Italianul a câștigat după un meci de peste 3 ore

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 07:03 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 08:10

Italianul Jannik Sinner (20 de ani, 4 ATP) a reușit cea mai importantă victorie a carierei. L-a învins pe sârbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) în runda a doua de la Turneul Campionilor, scor 7-5, 6-7(5), 7-6(7).

La o zi după ce a primit trofeul pentru că termină anul 2023 pe locul 1 în clasamentul ATP, Novak Djokovic a fost învins de italianul Sinner, la capătul unui meci extrem de echilibrat, terminat după 3 ore și 11 minute.

VIDEO Rezumatul meciului Novak Djokovic – Jannik Sinner

Toate cele trei seturi au fost extrem de echilibrate și s-au decis abia pe final. Ambii jucători au servit excelent, iar în cele trei seturi s-au realizat doar trei break-uri: unul în primul set și două în ultimul set.

Meciul a început cu fiecare jucător câștigând pe propriul serviciu. La 3-2, Djokovic a ratat o minge de break, pentru ca Sinner să-l copieze la 3-3. În finalul setului, la 6-5, italianul a reușit să câștige pe serviciul lui Djokovic. A fructificat mingea de break, a făcut 7-5 și a luat setul.

În actul al doilea, cei doi au continuat să servească la cel mai înalt nivel. Au mers cap la cap, până la 6-6, fără ca vreunul să aibă vreo șansă de break. S-a ajuns în tiebreak, acolo unde Nole a fost mai bun. A câștigat cu 7-5 și a trimis meciul în decisiv.

În al treilea set, Sinner a rupt echilibrul. De la 2-2 a câștigat două game-uri, unul pe serviciul sârbului, și a dus scorul la 4-2. Dar Djokovic a răspuns imediat și a făcut 4-4.

 S-a ajuns din nou în tiebreak, iar Jannik a jucat excelent. A avut 5-0 și 6-1 și a închis tiebreak-ul cu 7-2, reușind să câștige meciul.

După două meciuri, Sinner a lider în grupă, cu două victorii. Mai are un meci de jucat, cu Holger Rune. Novak Djokovic e pe doi, cu o victorie și o înfrângere, și va juca împotriva lui Hubert Hurkacz, cel care i-a luat locul accidentatului Stefanos Tsitsipas.

Citește și: 

Daniil Medvedev, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Nu mai joacă cu aceeași încredere. Întrebarea acum este cât de rapid își va reveni?”

Stefanos Tsitsipas a abandonat în al doilea meci de la Turneul Campionilor » A renunțat după doar 3 game-uri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
thechampions27
thechampions27  •  16 Noiembrie 2023, 19:19
Postat de Misu1950 pe 15 Noiembrie 2023, 16:06

Pai crezi ca din invidie nu-l suport pe sarb? Te inseli amarnic! Caracterul si comportamentul lui e de vina! Doar pentru ce crezi ca-l huiduie aproape tot publicul? Nicidecum din invidie!

il huiduie din simplu fapt ca-i din serbia. americani au bombradat serbia. nu cred ca nole ii place pe americani. carpet bombing au facut americanii,daca faceau si rusi la fel cu ucraina era razboiul gata inca de acum un an.

Misu1950
Misu1950  •  15 Noiembrie 2023, 16:06
Postat de Cotiso pe 15 Noiembrie 2023, 09:46

De ce prietene ? Dacă este din cauza jocului bun a lui Sinner este OK, dacă este doar din adversitate față de Djokovici, nu este bine pentru sufletul tău - invidia oricum otrăvește deja sportul în ansamblul său, din cauza banilor, orgoliilor (și într-adevăr Nole are destul...), așa că mai bine ne bucurăm de joc decât de înfrângeri vremelnice...Cu stimă

Pai crezi ca din invidie nu-l suport pe sarb? Te inseli amarnic! Caracterul si comportamentul lui e de vina! Doar pentru ce crezi ca-l huiduie aproape tot publicul? Nicidecum din invidie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează