SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Jelena Jankovic: "Simona Halep a jucat foarte bine, a fost un meci dificil"

simona halep
simona halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2010 00:00

Simona Halep a ratat calificarea în turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, după ce a pierdut în faţa favoritei patru, Jelena Jankovic.

 

Chiar dacă a fost învinsă (4-6, 6-4, 5-7), românca a făcut o impresie bună în meciul cu sîrboaica, reuşind în unele momente ale partidei să domine jocul. În setul secund, Simona Halep a condus cu 4-0, Jankovic a revenit şi a egalat situaţia, dar românca nu s-a lăsat intimidată,  a profitat de greşelile adversarei şi a cîştigat setul. În actul decisiv, deşi a servit pentru meci, Halep nu a putut să mai reziste şi a cedat chiar la scorul de 5-5, cînd Jankovic a făcut break şi s-a distanţat decisiv.

"A fost un meci greu. A fost primul la acest turneu. Aceste partide sînt mereu mai dificile. Adversara mea a jucat foarte bine. A pus multe mingi în teren. Nu a făcut prea multe greşeli, am fost nevoit să muncesc foarte mult pentru fiecare punct, mai ales că nu am jucat cel mai bun tenis al meu", a declarat Jelena Jankovic la finalul partidei.

Alături de Simona Halep, nici Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Edina Gallovits nu au reuşit să se califice în turul doi al turneului de la US Open. Doar Alexandra Dulgheru merge mai departe, urmînd să o întîlnească pe Sofia Arvidsson (Suedia, 55 WTA).

foto:usopen.org

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează