SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

Jessica Pegula: „Berea poate aștepta” » Numărul 3 WTA a desfăcut o cutie anul trecut, la US Open

Jessica Pegula la Montreal Foto Imago
Jessica Pegula la Montreal Foto Imago

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 18:44 / Actualizat duminica, 13 august 2023 18:45

Jessica Pegula, 29 de ani, #3 WTA, a eliminat-o pe liderul mondial Iga Swiatek în semifinalele turnelui WTA 1000 de la Montreal, apoi a declarat că va deschide o cutie de bere doar pentru a sărbători, eventual, la final de concurs

Numărul 3 mondial, Jessica Pegula, a învins-o pe liderul WTA pentru a doua oară în trei înfruntări anul acesta, 6-2, 6-7 (4), 6-4, luându-și biletul pentru finală. Întrebată în conferința de presă de după spectaculoasa victorie dacă va sărbători, americanca a rămas prudentă.

Nu știu. Poate după turneu, da. Poate îmi voi permite să beau o bere”, a răspuns ea. Era o aluzie la momentul de la US Open anul trecut, când, după înfrângerea în fața aceleiași Swiatek în sferturile de finală, Pegula a deschis o cutie de bere Heineken în timpul conferinței de presă.

”Încerc să mă pregătesc pentru proba de urină de la testul doping”, a explicat ea la momentul respectiv, adăugând că ”mă ajută și să asimilez înfrângerea”.

Interesant însă este că în timpul turneul de la Miami, din martie, acolo unde a ajuns până în semifinale, americanca a anunțat un parteneriat cu altă marcă de bere, Stella Artois, pentru programul lor Perfect Serve, desfășurat pe durata concursului.

Jessica Pegula: „A fost un moment amuzant”

Jessica s-a referit la episodul de la US Open. „A fost un moment amuzant. Multe persoane mi-au spus: «Mi-a plăcut când ai băut berea aceea anul trecut»”. Așa că sunt bucuroasă dacă oamenii s-au distrat”, a punctat ea.

Americanca nu a scăpat nici de a comenta secvența în care în timpul semifinalei a izbucnit din difuzoare piesa „Cotton-Eye Joe” a celor de la Rednecks. 

„Mi s-a părut caraghios," a spus Pegula. „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată, cu atât mai puțin cu Cotton-Eye Joe. Îmi ziceam: Oare chiar se întâmplă? Dintre toate melodiile, tocmai asta?”, a zâmbit ea.

Jessica Pegula urma s-o înfrunte în finala de la Montreal pe învingătoarea din cea de a doua semifinală, Elena Rybakina-Liudmila Samsonova. Este a treia prezență a americancei într-o finală WTA 1000, după cele de la Guadalajara și Madrid 2022. În Mexic a câștigat, ultim act cu Maria Sakkari (Gre), 6-2, 6-3, în Spania s-a înclinat în fața lui Ons Jabeur, 5–7, 6–0, 2–6.

Citește și: 

Surpriză la Montreal » Iga Swiatek a pierdut în semifinale în fața americancei Jessica Pegula
WTA Montreal
Surpriză la Montreal » Iga Swiatek a pierdut în semifinale în fața americancei Jessica Pegula
Stupoare! Ce piesă a întrerupt un punct crucial al duelului Swiatek - Pegula, semifinala de la Montreal
Montreal
Stupoare! Ce piesă a întrerupt un punct crucial al duelului Swiatek - Pegula, semifinala de la Montreal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează