SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO „Ești praf!” » Jignită la Indian Wells, Naomi Osaka a început să plângă: „Dați-mi microfonul!”

Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a izbucnit în lacrimi în meciul cu Veronika Kudermetova (24 de ani, 24 WTA), 0-6, 4-6 în turul 2 la Indian Wells.
Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a izbucnit în lacrimi în meciul cu Veronika Kudermetova (24 de ani, 24 WTA), 0-6, 4-6 în turul 2 la Indian Wells.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 09:55 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 10:14

Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a izbucnit în lacrimi în meciul cu Veronika Kudermetova (24 de ani, 24 WTA), 0-6, 4-6 în turul 2 la Indian Wells.

Fostul număr unu mondial a fost jignită în primul set, la 0-1, de o persoană din tribune: „Naomi, esti praf!”.

Știm orele de start ale meciurilor Simonei Halep și Soranei Cîrstea la Indian Wells » Cele două românce se pot întâlni în următorul tur
INDIAN WELLS
Știm orele de start ale meciurilor Simonei Halep și Soranei Cîrstea la Indian Wells » Cele două românce se pot întâlni în următorul tur

Naomi Osaka, jignită din tribune la Indian Wells: „Dați-mi microfonul!”

Ceilalți spectatori din jurul femeii care ar fi insultat-o pe Naomi au cerut ca aceasta să fie îndepărtată, susțin comentatorii Tennis Channel, însă arbitrul de scaun a precizat că femeia nu a putut fi identificată, astfel că meciul a fost reluat.

Înainte ca Osaka să servească la 0-2, ea a început să plângă și a avut o cerere specială. A vrut să vorbească la microfon, dorința ei fiind însă respinsă de arbitru și supervizor.

  • Naomi Osaka: „Pot să-ți împrumut microfonul?” 
  • Arbitru: „Ce vrei să spui?” 
  • Naomi Osaka: „Vreau doar să spun ceva. Nu am de gând să înjur, doar că sunt supărată, mă apasă” 
  • Arbitru: „Nu s-a mai întâmplat chestia asta, am vorbit cu supervizorul și n-a fost de acord. Dacă se repetă incidentul, vom găsi persoana din tribune”

La interviul de după meci, câștigătoarea a 4 turnee de Grand Slam a avut lacrimi în ochi: „Am mai fost atacată și nu m-a deranjat cu adevărat. Dar să fiu atacată aici... Am urmărit un videoclip cu ce au pățit Venus și Serena Williams, aici, în 2001. Dacă nu l-ați văzut, ar trebui să-l urmăriți. Nu știu de ce, dar mi-a intrat în cap, iar acum s-a repetat”.

În mod normal, pierzătoarea nu vorbește la finalul unei partide de tenis, însă organizatorii au făcut o excepție pentru tenismena născută în Japonia și crescută în SUA.

Ce s-a întâmplat cu Venus și Serena Williams în 2001 la Indian Wells

  • Rusoaica Elena Dementieva l-a acuzat pe Richard Williams că a manipulat meciul dintre fiicele sale, Serena, pe atunci în vârstă de 19 ani, și Venus Williams.
  • Acuzația a luat amploare după ce Venus s-a retras, din cauza unei accidentări la genunchi, în semifinala împotriva Serenei cu doar câteva momente înainte ca aceasta să înceapă.
  • Iar fanii le-au huiduit atât pe Serena, cât și pe Venus Williams la Indian Wells 2001. Huiduielile și atacurile rasiste au continuat și în timpul finalei, când Serena a învins-o pe Kim Clijsters, în timp ce Venus și tatăl ei priveau din tribune.
  • După acel moment, surorile Williams nu au mai participat la Indian Wells timp de 14 ani, revenind în 2015.

Recent, Osaka a luat o pauză de la tenis, afirmând că se confruntă cu perioade de depresie.

Citește mai multe știri de la Indian Wells:

Bornă istorică pentru Andy Murray! Britanicul a câștigat primul meci de la Indian Wells și a bifat un record impresionant

Simona Halep a explicat de ce s-a antrenat la Academia Mouratoglou și cum e relația cu noul antrenor: „Nu s-a mai întâmplat asta până acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
iosif.
iosif.  •  14 Martie 2022, 12:58

Asta nu poate trăi cu gândul că există oameni care n-o simpatizează =)))))) Dă aici microfonul arbitre s-o întreb ce are cu mine =)))))))

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  14 Martie 2022, 09:05
Postat de Dan Man pe 13 Martie 2022, 19:01

Aceasta beizadea le a dat cu protocolu n cap lui wta cand refuza sa apara la conferinta de presa obligatorie de dupa meci invocand intrebarile agresive care o aduc in pragul depresiei vezi Doamne... si acum cere microfonul??? O MARE FRAUDA ACEASTA PRIMATA.

Cred ca *** era in tribuna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

v1ad
v1ad  •  13 Martie 2022, 23:50

Câteodată ma întreb cum de nu mai urmăresc tenis. Apai apre cate un circ cu djokovic, mai derapează cate unul de rupe scaunul arbitrului, cate o sclifosita ca asta care la nivel asa înalt nu are bani de un psiholog, plus publicul tot mai primitiv din tribune (în special la turneele din Australia).

Vezi toate comentariile (36)
Comentează