SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Jo-Wilfried Tsonga s-a retras de la Indian Wells! Probleme mari de sănătate pentru francez

Jo-Wilfried Tsonga
Jo-Wilfried Tsonga

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 18:55

Jo-Wilfried Tsonga, 33 de ani, 140 ATP, se confruntă cu noi probleme de sănătate după ce și-a compromis aproape tot anul 2018 din cauza accidentărilor la genunchi.

Francezul, care a pierdut săptămâna aceasta în sferturile turneului de la Rotterdam în fața rusului Daniil Medvedev, 16 ATP, scor 4-6, 2-6, a anunțat că nu va fi prezent la turneul Masters 1000 de la Indian Wells, care începe în startul lunii martie.

Practic, călătoriile lungi cu avionul îl afectează pe Tsonga, iar corpul acestuia nu produce suficiente celule roșii care să genereze oxigen. Problema nu e una nouă pentru francez, care s-a mai confruntat cu aceste dificultăți și în trecut.

„Când cobor din avion, nu mai sunt același și am nevoie de patru-cinci zile pentru a-mi recupera abilitățile fizice. Mă simt obosit, de parcă aș avea o gripă sau ceva de genul”, a declarat Tsonga, potrivit site-ului tennisnow.com

Vezi și: Anunț neașteptat făcut de Marius Copil: „Am încetat colaborarea cu Andrei Pavel!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează