SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SHANGHAI

JUAN MARTIN DEL POTRO. An încheiat pentru Del Potro! Argentinianul și-a rupt rotula la Shanghai

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 21:42

Juan Martin Del Potro, 30 de ani, a suferit o accidentare serioasă în optimile turneului de la Shanghai și va rata finalul de sezon, inclusiv participarea la Turneul Campionilor.

Argentinianul, numărul 4 ATP, s-a lovit la genunchi în timpul meciului cu Borna Coric, numărul 19 ATP, când conducea cu 5-4. A pierdut următoarele 3 game-uri și setul și a decis să abandoneze.

După mai multe teste efectuate sâmbătă, Delpo a aflat că a suferit o fractură la rotula genunchiului drept.

”Este un moment greu. Sunt foarte trist, e o lovitură serioasă care mă lasă fără forță fizică. E dificil pentru mine să trec printr-o nouă perioadă de recuperare. Chiar nu mă așteptam să trec din nou prin așa ceva”, a explicat Del Potro prin intermediul unui comunicat.

Sud-americanul va efectua teste amănunțite și săptămâna viitoare, iar medicii vor decide dacă va fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Delpo a avut mari probleme de-a lungul carierei din cauza accidentărilor la încheietura mâinii stângi, leziuni care i-au frânat ascensiunea.

Turneul de la Shanghai, China, a fost câștigat de Novak Djokovic, care l-a învins în finală pe Borna Coric, scor 6-3, 6-4. Djokovic trece pe locul 2 ATP. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
merace
merace  •  15 Octombrie 2018, 19:34

Nu mai latră nimeni că simulează?! Circul românesc e doar pentru Simona?!

st.il.
st.il.  •  15 Octombrie 2018, 00:34

Personal , regret enorm faptul că Del Potro iese din circuit (vremelnic) , ptr. că îl consider un tip cinstit și sufletist , un caracter puternic și deosebit . Sper într-o revenire cât mai rapidă ptr. el!...

bazinga
bazinga  •  14 Octombrie 2018, 21:54

Probabil isi va termina cariera inainte de vreme...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează